top of page

Reaksjoner etter kampen


Det var en fornøyd gjeng som møtte pressen etter gårsdagens seier mot Chievo.

Milan vant hjemmekampen mot Chievo 3-2, i en kamp som vippet frem og tilbake. André Silva ble matchvinner for 2. gang på rad. Les hva portugiseren, hans makker på topp, Patrick Cutrone, og Gattuso hadde å si til Milan TV etter kampen.

Gennaro Gattuso:

«Jeg er fornøyd med resultatet, men jeg må si at jeg ikke var så fornøyd i løpet av kampen. Vi kunne ha tapt mye i dag. Det var en vanskelig kamp og vi trengte en modig prestasjon. Jeg var bekymret for pasningsspillet vårt, fordi vi var for treige. Jeg visste at vi kom til å slite helt til slutten. Vi gjorde det bra da vi forandra spillesystemet vårt i løpet av kampen og vi trodde alltid på comebacket. Nå er det på tide å hvile, vi trenger det.

André Silva:

«Jeg gjør jobben min og jeg forventer å score mål. Det som betyr noe er seieren og de tre poengene. Jeg jobber veldig hardt og jeg venter alltid på at en sjanse skal komme. Jeg tenker ikke på noenting annet, bare trening og å jobbe hardt, og det er det.»

Patrick Cutrone:

«Å vinne i dag var veldig viktig, vi må fortsette på denne veien. Dette var en kamp vi måtte vinne og alle tre poengene kunne vi ikke miste. De forsvarte seg bare, etter at de scoret målene sine. Jeg er glad vi klarte å fullføre comebacket. Jeg prøver alltid å se etter ballen og jeg håper å fortsette å forbedre meg.» 

Milanproduktet ble nylig tatt ut på landslaget for første gang, og var veldig fornøyd med uttaket.

«Det italienske landslaget? Jeg er veldig glad, jeg forventet det ikke. Jeg sjekka til og med u21-uttaket. Jeg skal gi 100%.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page