top of page

Reaksjoner etter kampen


På samme måte som oss supportere var de involverte aktørene strålende fornøyde med å ha feid erkerival Inter under matta i gårsdagens «Derby della Madonnina». Les hva som ble sagt etter 3-0 seieren her.

Sinisa Mihajlovic:

«Nå er vi i ferd med å bygge opp et solid grunnlag etter en treg start på sesongen, men vi må fortsatt ta en kamp av gangen. Bortsett fra de første 15-20 minuttene, hvor vi ble presset fordi vi ikke kom tett nok opp i situasjonene, fikk vi kampen inn i vårt spor og spilte meget godt. Vi kunne tatt bedre vare på noen overganger, men vi la ned en solid innsats og jeg syns det er en fortjent seier. Alle spillerne var fullstendig klar over viktigheten av denne kampen. For meg blir det viktig å motivere spillerne foran de kommende kampene, for det var ikke nødvendig foran derbyet.»

Manageren snakket om ryktene rundt sin egen fremtid.

«Når du ikke leverer tilfredsstillende resultater er det normalt at det blir spekulert i din fremtid. Det er en type press jeg liker å ha på meg, det gjør det mer spennende og interessant. Jeg har ikke lært Roberto Mancini en lekse i kveld, han er fortsatt en strålende manager. Stillingen mellom oss er 1-1 etter denne kampen. Jeg gjør jobben min og fokuserer på meg selv. Presidenten var veldig godt fornøyd i kveld. Vi har mistet en del unødvendige poeng denne sesongen, men hvis vi fortsetter på denne måten kommer vi til å oppnå noen fantastiske ting. Det virkelige Milan vil komme tilbake.» 

Serberen benyttet også anledningen til å skryte av flere av sine spillere.

«Alle fortjener en kveld som denne. Presidenten, klubben, spillerne og fansen. En overbevisende seier som denne er et resultat av at samtlige spillere presterer på et høyt nivå. Vi må være litt forsiktige med Alex slik at han får den riktige mengden kamper og treninger. Han er en meget god spiller og tilfører laget erfaring og kvalitet. Honda er veldig populær blant trenerteamet fordi han er til å stole på, både for oss og for lagkameratene hans, han svikter dem aldri. Abate spiller med karakter og drar resten av laget med seg. Montolivo er talentfull, samtidig har han tatt store steg i rollen sin og tilfører en god balanse i laget. Nå er vi på riktig vei. I kveld var det lykkeligste øyeblikket i min trenerkarriere, men i morgen starter jobben inn mot Palermo-kampen. Vi har alltid hatt troen på våre ferdigheter og nå begynner vi å vise det, selv om vi har måttet ta steg for steg.»

Adriano Galliani:

«Denne sesongen har vi både sett strålende prestasjoner og kamper hvor vi har kastet bort poeng.  Vi har vist at vi kan slå lagene som ligger over oss på tabellen og vi er nødt til å klatre oppover. Jeg liker ikke å bli revet med fordi vi har hatt flere oppturer og nedturer denne sesongen. Vi kan feire seieren i kveld og det er ingen tvil om at 3-0 vil bli stående i historiebøkene. Vi må holde beina på bakken. Vi er bare nummer 6 på tabellen, så la oss se hva som skjer mot Palermo på onsdag.»

Visepresidenten hadde også positive ting å si om flere av spillerne.

«Honda jobber veldig hardt, løper hjemover og vinner tilbake ballen. Det er noe manageren verdsetter høyt. Han er en nøkkelspiller for oss og han gjør det godt til høyre på midtbanen, derfra kan han også slå gode innlegg. 

«Jeg ble veldig imponert av Kucka i kveld og han viste at han har en enorm fysisk kapasitet. Også Alex spilte godt. Forrige sesong var han mye hemmet av skader, men han er en strålende spiller. Om han ikke hadde vært det ville han aldri ha spilt for de store lagene han har spilt for gjennom karrieren.»

«For meg er Bacca ekstraordinær. Han har en stor sjanse, og den setter han i mål. Han minner meg om Inzaghi på mange måter, han er hensynsløs foran mål og har 13 scoringer så langt.»

Han brukte også tid på å hylle klubbens eier og President Silvio Berlusconi.

«Presidenten er fornøyd med seieren, men det må sies at han er en borger i Milano og har aldri buet på Inter. For alt det han har gjort for klubben gjennom 30 år fortjente han en kveld som denne. Hele troppen står samlet bak manageren. Du kan si hva du vil, men vi vet når spillere er i mot manageren. Selv i de vanskeligste situasjonene denne sesongen har jeg fortalt Presidenten at spillerne står bak Mihajlovic. For meg var det første målet mest minneverdig i kveld.»

Riccardo Montolivo:

«Vi jobbet hardt for denne seieren og jeg syns det var fortjent. Det var også veldig godt å vinne med en såpass god margin. Vi har store rom for forbedringer, men vi spiller alltid med hjertet og sjelen. På kvelder som denne er San Siro den vakreste stadionen i verden. Det er veldig viktig at Presidenten har tette bånd til laget. Han gratulerte oss og det er alltid godt for oss å ha ham på tilstede på kampene. I morgen retter vi fokuset mot Palermo.»

Carlos Bacca:

«Jeg drømte om å gjøre mitt beste fordi disse kampene er så viktige for moralen. Min scoring i kveld betyr veldig mye for meg, for laget mitt og for min datter som har bursdag i dag, og jeg dedikerer målet til henne. Vi var mange nye spillere ved sesongstart og derfor tok det litt tid, men nå er vi et lag og vi er vanskelige å slå. Vi spiller for gledens skyld og det er en meget god moral i laget både på og utenfor banen. Presidenten er en veldig viktig figur for alle spillerne. Jeg takker gud for disse tre poengene og vi må fortsette å jobbe hardt og holde beina godt plantet på bakken. Denne seieren gir oss en ekstra boost, men det er fortsatt like viktig å slå Palermo til onsdag. Galliani fortalte meg at jeg minnet han om Inzaghi og Shevchenko, og jeg er utrolig stolt over å bli sammenlignet med så store spillere. Det gjør meg veldig glad om jeg klarer å leve opp til standardene til Faustino Asprilla og andre store colombianske spillere.»

Alex:

«Laget er på plass. Vi jobber hardt hver eneste dag og i kveld spilte vi veldig godt. Vi må spille på samme måte i hver eneste kamp, ikke bare i derbyet, om vi skal forbedre posisjonen vår på tabellen. Hyllesten fra fansen og atmosfæren på stadion var fantastisk. Det var faktisk rørende og de hjalp oss frem til en solid seier. Vi har ikke så mange dager til å forberede oss til midtuke-kampen på, men vi er en sterk gruppe med spillere og manageren kommer til å ta ut et lag som er i stand til å vinne på Sicilia.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page