top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan skuffet stort ved å spille 1-1 hjemme mot Udinese på søndag, men Sinisa Mihajlovic valgte likevel å se det fra en positiv side.

Sinisa Mihajlovic:

«Vi er lei oss for at vi ikke tok alle tre poengene i denne kampen siden det var en god mulighet til å knappe innpå de lagene foran oss på tabellen. Jeg vil likevel gratulere mine spillere, selv om vi ikke var skarpe nok og vi hadde heller ikke hellet med oss. Resultatet var ikke bra nok, men spillerne gjorde det de skulle. Vi må ikke la dette resultatet påvirke oss i den jobben vi skal gjøre fremover.»

Mihajlovic kommenterte to av innbytterne som jakter en bedre form.

«Både Balotelli og Boateng er bedre fysisk nå, men det er fortsatt et stykke igjen til de er helt klare. 

Manageren er klar på hva som må forbedres i fremtiden,

Vi er laget som skaper mest sjanser, dessverre er vi ikke dyktige nok til å ta vare på de. Dette er et område vi er nødt til å forbedre oss på. Om vi fortsetter å spille som vi gjør og klarer å score på flere av sjansene våre har vi alle muligheter til å klatre på tabellen.»

Serberen poengterte at hans lag har vært uheldige i flere kamper denne sesongen.

«Bertolacci sin avslutning var ikke et mål som ikke ble gitt, snarere en sjanse misbrukt. Vi har ikke hatt hellet på vår side i ligaen så langt. Den eneste kampen som vi kunne være fornøyd med uavgjort var mot Atalanta hvor vi fortjente å tape. De andre gangene vi har spilt uavgjort har vi fortjent å vinne hver gang. Vi har gjort det godt i den andre halvdelen av sesongen selv om vi kunne plukket noen flere poeng, men det er slik fotballen er. La oss håpe vi har hellet på vår side i de kommende kampene, fordi vi har spilt veldig godt. Når du spiller godt uten å vinne er det både skuffende og skammelig.»

Andrea Bertolacci:

«En seier til oss ville vært et mer rettferdig resultat basert på hvordan vi spilte. Vi gikk inn i kampen med to strake seire og ønsket å forlenge den rekken. Vi kastet bort to poeng og derfor er vi veldig skuffet, men vi gav alt vi hadde. Jeg er en av de som har vært gjennom tøffe perioder og blitt sterkere av det. Når jeg ser reprisen er jeg sikker på at jeg scorte, men det gjorde jeg ikke og det var typisk for denne kampen. Vi må ta med oss at Fiorentina og Inter også kastet bort poeng denne runden. Vårt mål er å få tilbake entusiasmen blant fansen vår slik at de kan støtte oss og gi oss det lille ekstra. Jeg føler meg som en viktig del av denne gruppen som er veldig sterk og motivert for å jobbe videre.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page