top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan beseiret Genoa 2-1 hjemme på San Siro i går og knep innpå Inter i kampen om Europa. Reaksjoner fra manageren og et par spillere får du her.

Sinisa Mihajlovic:

«Vi måtte vinne i dag og det klarte vi. Vi spilte godt og gav dem få sjanser. Til tross for det er det viktig å drepe kampen ellers vil alltid resultatet være i fare. Laget spilte godt mot en motstander som jobber hardt og frustrerer deg, men vi fortjente seieren. Jeg uttaler meg bare basert på det jeg ser ute på banen. Hvis vi sammenligner oss med våre rivaler er vi i bedre form på mange områder. Hvis vi fortsetter med slike prestasjoner og blir mer effektive foran mål kan vi kjempe om tredjeplassen. Vi vet at Napoli og Juventus er de to sterkeste lagene. Napoli har et enormt potensiale i angrep med Higuain, men det blir ikke lett for dem å møte oss. Det blir en stor kamp og vi skal spille som vi pleier.»

Manageren roste også noen av sine utvalgte menn.

» Det er vanskelig å gjøre endringer når laget spiller bra. Abate og Antonelli har spilt godt, men i dag startet De Sciglio og han tok virkelig vare på sjansen sin og det er den riktige holdningen. Hver gang en spiller blir valgt ut må han gi 100 %. Som jeg sa etter kampen mot Frosinone, om Honda spiller som han gjorde vil han alltid være en av mine utvalgte. Både han og Montolivo har blitt kritisert i det siste, men de har vist gjennom hardt arbeid og oppofrelse for laget at de er viktige spillere. Mot Napoli går vi selvfølgelig for seieren som jeg har gjort i hele min karriere. De som ikke gir alt for laget gjennom hele kampen vil ikke spille.»

Riccardo Montolivo:

«Vi hadde den riktige innstillingen i dag og kontrollerte kampen. Akkurat som mot Udinese forrige helg møtte vi et lag som forsvarte seg godt og de gjorde det vanskelig for oss i den første omgangen, men i den andre omgangen evnet vi å skape flere sjanser. I løpet at de siste månedene har laget tatt flere steg og mentaliteten vår er nå i stand til å avgjøre til vår fordel. Vi spiller med mer selvtillit og vet at alt er opp til oss selv. Nå venter Napoli som er i god form, men vi er klare for oppgaven og har det som skal til for å gjøre livet surt for dem.»

Mattia De Sciglio:

«Jeg jobber hardt på trening for å være i posisjon til å gjøre mitt beste for laget. Jeg gir alt på trening og prøver å utvikle meg på flere plan for å være klar når jeg blir tatt ut, og er villig til å ofre alt for laget mitt. Jeg må fortsette i samme spor og ikke legge for mye press på meg selv, men beholde roen å gjøre det jeg vet jeg kan og nyte tiden på banen. Målet vårt er å kvalifisere oss for Europa og vi må gjøre alt vi kan for å komme tilbake dit. Vi må ta en kamp av gangen å knappe innpå de lagene over oss på tabellen. Det var en viktig seier i dag, men det ble tøft fordi Genoa gjør livet surt for sine motstandere. Å komme til EM 2016 med Italia ville vært stort, men det avhenger av hvordan jeg gjør det for Milan. Hvis jeg spiller godt her vil landslaget komme som et resultat av det.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page