top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan tok et sterkt poeng borte mot Napoli i går kveld og det var en munter gjeng som møtte mediene etter kampen. 

Sinisa Mihajlovic:

«Vi visste at det ville bli en vanskelig kamp, men vi kom hit for å skaffe oss et positivt resultat. Napoli hadde 10 seire og 2 uavgjorte kamper hjemme før vi kom på besøk og er sammen med Juventus de sterkeste lagene i ligaen denne sesongen. Vi spilte en strålende kamp i forsvar, men angrepsspillet vårt var ikke så bra som vi hadde håpet på. Det må selvfølgelig vår motstander ha kredit for. Jeg synes uavgjort var det riktige resultatet. På sesongens første 7 kamper tok vi totalt 9 poeng og på de samme kampene i andre halvdel av sesongen har vi tatt 15 poeng. Vi har utviklet prestasjonene våre og resultatene har kommet som en reaksjon av det. Vi er et annet lag nå, vi er solide, spiller godt og er vanskelige å slå. I kveld var vi gode til å dekke rom. Det er ikke enkelt å møte Napolis angrepsrekke, men vi var solide bakover. Jeg snakker ikke bare om forsvarsspillerne våre fordi midtbane- og angrepsspillerne gjorde en solid defensiv sammen med resten av laget. Den eneste muligheten for å få med seg poeng fra San Paolo på er å gi alt du har.»

Manageren snakket også litt om enkelte spillere.

«Balotelli trenger fortsatt å komme i kampform. Han trener godt og jeg håper at han, sammen med andre spillere som ikke er helt kampklare, nærmer seg toppformen. Både Balotelli, Boateng og Menez kan bli helt avgjørende spillere for oss. Det er viktig at de får spilletid for å komme i den formen de trenger å være i. «

Serberen så det alle andre så av lagets kaptein, men ville ikke legge for mye i det.

«Montolivo gjorde flere feil enn han pleier, men når du kommer herfra med poeng er det et tegn på at hele laget har spilt godt. Med den gamle formasjonen slet vi både bakover og fremover på banen. Siden vi endret til 4-4-2 har vi kun tapt 2 av 12 kamper.»

Gianluigi Donnarumma:

«Det var litt av en opplevelse i kveld. Atmosfæren var helt fantastisk, men vi lot oss ikke påvirke så mye av det. Alle spilte en strålende kamp i kveld og vi fikk med oss et viktig poeng. Skuddet til Insigne gikk via en spiller og jeg klarte ikke å komme meg bort i hjørnet. I morgen vil jeg snakke med trenerne og se om jeg kunne gjort noe bedre i den situasjonen. Napoli var desperate etter å få den seieren som kunne sende dem tilbake på tabelltopp, men vi spilte godt. Jeg løp mye og jeg vil takke trenerne fordi de har fått oss til å trene veldig godt. Vi må holde dette nivået i fremtiden. Jeg blir alltid glad av å høre positive uttalelser fra Presidenten. Det var viktig for oss å få et positivt resultat i kveld og det klarte vi. Nå må vi rette fokuset mot den neste kampen mot Torino. Vi jobber alle veldig hardt for å gjøre vårt beste for denne klubben.»

Cristian Zapata:

«Jeg er godt fornøyd med mine egne prestasjoner i kveld. Det var en vanskelig kamp, men jeg nyter positiviteten. Jeg har ikke lenger noen personlige problemer og jeg var glad for å delta i lagets solide prestasjon i kveld. Vi viste at vi har et høyt toppnivå. Det er et godt resultat mot ett av formlagene i serien. Jeg trener godt og er klar hver gang manageren har bruk for mine tjenester. Nå møter vi noen lag som vi er nødt til å ta en del poeng mot. Vi fokuserer på å gjøre det godt og forbedre vår posisjon på tabellen.»

Adriano Galliani:

«Dette var en vanskelig kamp og det er langt i fra lett å få med seg et positivt resultat herfra, men det klarte vi. Som manageren sa, det ser ut som om vi kan få vår hevn i sesongens andre halvdel. I den første halvdelen tapte vi mot Napoli, Inter, Fiorentina og Genoa. Nå har vi tre seire og en uavgjort mot de samme motstanderne. Vi har tatt 15 poeng i den andre halvdelen og vi må holde dette tempoet videre i sesongen. Zapata var helt fantastisk i kveld, det samme med Alex, men jeg må fremheve Zapata. Honda er også en strålende spiller. Jeg likte lagets prestasjoner i kveld og de sloss som en enhet, holdt hodene kalde og fikk med seg et poeng fra en tøff serierunde. Vi har kun tapt 2 av de siste 19 kampene. Presidentens kommentarer om å vinne hver eneste kamp var en provokasjon, men vi vil forsøke. Nå venter to hjemmekamper, en i serien og en i cupen. La oss se hva som skjer og se fremover.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page