top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan feide i går kveld lille Alessandria av gressteppet på San Siro og vant til slutt med sifrene 5-0. Reaksjoner etter kampen får du her.

Sinisa Mihjalovic:

«I kveld var det ekstremt viktig å kvalifisere oss for finalen, men også å spille på den riktige måten å ta seieren slik vi gjorde. Det var også godt å få gitt spilletid til de som har vært mindre involvert denne sesongen. Vi gjennomførte begge deler og har nådd et av de målene vi satte oss før sesongen, en finaleplass i Coppa Italia.»

Manageren kommenterte enkelte spillere og skrøt av bredden i forsvarsrekken.

«Det var lett å se at både Balotelli og Menez mangler litt på formen, akkurat som Adriano gjør, men de vil være nøkkelspillere for oss ut sesongen. I morgen vil Adriano være i full trening. Romagnoli spilte veldig godt, og det samme kan sies om hans makker Zapata. Sammen med Alex har vi nå 3 strålende midtstoppere og jeg er faktisk fristet til å spille med en 3-backslinje. De er alle verdige en startplass, men jeg har ikke bestemt meg for hvem jeg velger til søndag.»

«I pausen ba jeg om at laget skulle holde det gående fordi det er viktig å jobbe med mentaliteten til spillerne. Vi trengte en stor seier som dette, både med tanke på vår egen selvtillit og for å skape frykt hos våre motstandere. Laget løste oppgaven med bravur og viste at de har den riktige innstillingen.»

Avslutningsvis rettet serberen blikket mot den neste utfordringen.

«Søndagens kamp mot Sassuolo blir tøff. De er i god form og har to strake seire, sist mot Lazio. Men om vi spiller som vi har gjort i det siste bør vi ha en god sjanse til å ta alle 3 poengene. Det blir spennende å se hvordan ting utarter seg gjennom de neste serierundene og om det er mulig å kjempe om topp 3. Vi har hatt en sammensveiset gjeng hele tiden og gjennom hardt arbeid har vi kommet ut av en negativ situasjon. Vi har snudd rundt på ting og nådd finalen, men i serien er vi fortsatt nummer 6 og vi er nødt til å klatre på tabellen.»

Jose Mauri:

«Vi har tatt et nytt steg mot å nå et av våre mål, men det er viktig at vi står frem og vinner finalen. Vi la ned en strålende innsats i kveld, gav bort få muligheter i kveld og det var hyggelig at Mario tegnet seg på scoringslisten. Det er alltid strålende å finne nettmaskene. Vi gjorde det mye bedre i angrep i dag sammenlignet med tidligere kamper. Det var ikke lett for meg i og med at det er lenge siden jeg spilte sist. Jeg drar uansett hjem med et smil rundt munnen i kveld. Vi spilte med noen nye spillere på midtbanen, men det viser bare bredden i troppen vår for vi presterte strålende.»

Den unge argentineren hadde sine tanker om helgens motstander.

«Jeg liker måten Sassuolo spiller på og de fremstår på en annen måte enn mange andre lag. For å vinne må vi være like sterke defensivt som vi var mot Torino og angripe som vi gjorde i kveld. Hvis vi skal klatre mot toppen er vi nødt til å vinne.»

Alessio Romagnoli:

«Det viktigste med denne seieren er at vi er klare for finalen, og vi er veldige fornøyde med det. Nå må vi fokusere på riktig måte inn mot oppgjøret mot Sassuolo. Vi må dra dit, vinne, og holde dette gående. Spillerne er veldig nære hverandre. Det har vi vært fra starten av, men vi kommer tettere for hver dag som går. Det er en faktor som hjelper oss stort. Jeg er en reservert person og selv om jeg ikke feiret så mye når jeg scorte var det fantastisk å få de første målene for denne klubben. Min hovedprioritering er alltid å unngå baklengs, men om jeg får sjansen til å score kommer jeg alltid til å forsøke meg.»

Cristian Zapata:

«Vi er veldig fornøyde og vi fortjente dette. Fokuset vårt må rettes mot de kommende seriekampene omgående. Vi har en viktig kamp denne helgen hvis vi skal ha ambisjoner om å komme oss oppover på tabellen. Vi er en sammensveiset gjeng og må nyte dette øyeblikket. Vi jobber hardt og har den rette innstillingen. Sassuolo er et godt lag som er i god form, men vi er også inne i en positiv periode og må bruke det til vår fordel.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page