top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan skuffet stort i gårsdagens oppgjør mot Chievo. Her kan du lese hva assistentmanager Nenad Sakic og målvakt Christian Abbiati hadde å si etter kampen som endte 0-0.

Nenad Sakic (pressekonferanse):

«Vi visste at Chievo ville slå mye langt og de er farlige i angrep, spesielt på dødballer. Når det er sagt skapte de ikke så mange farligheter. Menez er på vei tilbake etter en alvorlig skade og er ikke 100% enda, men han gjorde sitt beste for laget. Bacca er en spesialist inne i feltet, og om han hadde fått litt bedre innlegg og pasninger kunne han scoret i kveld. Donnarumma fikk en smell og er blitt sjekket. Vi håper det ikke er alvorlig.»

(Til Milan Channel)

«Vi gjorde det bedre i andre omgang. Vi var godt organiserte, men dessverre ikke kliniske nok foran mål. Vi hadde fortjent seieren, men hellet var ikke på vår side i dag. Menez har vært skadet lenge og jobbet godt. Adriano var god når han kom innpå og la press på midtbanespillerne deres. Bacca forsøker alltid. Holdningene og innstillingen var god, men vi var uheldige i avgjørende øyeblikk. Vi må fortsette å forberede oss til de kommende kampene og gjøre jobben på treningsfeltet. Det er 9 kamper igjen og 27 poeng å kjempe om. Vi kan ikke ta foten vekk fra gassen og vi kan ikke senke skjoldet.»

Christian Abbiati:

«Jeg er lei meg på Gigi sine vegne, men jeg har blitt fortalt at han har det godt og vil være på trening i morgen. Vi var klare for kampen i dag og hadde forberedt oss godt på å spille på en bestemt måte, men måtte endre det når Kucka ble skadet på oppvarmingen. Det er sånn som skjer. Vi var bedre i den andre omgangen, men kan fortsatt gjøre mer. Det er fortsatt lenge igjen av sesongen og vi må gjøre alt vi kan for å ta igjen lagene over oss. Jeg er ikke fornøyd med de to siste kampene og det er hardt å svelge. Vi må forbedre oss mentalt og kan ikke tillate at motstanderen presser oss på denne måten i starten av kampene. Vi er Milan og når du er her må du bevise din verdi. Nå må vi finne tilbake til det riktige fokuset. Menez er på vei tilbake etter en alvorlig skade mens Adriano har nettopp vært ute en god stund, men de jobber begge hardt og vil komme tilbake i god form.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page