top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan fortsatte den svake trenden og spilte 1-1 hjemme mot Lazio i helgen. Reaksjoner etter oppgjøret får du her.

Sinisa Mihajlovic:

«Det er nok en bortkastet mulighet for oss fordi vi hadde muligheten til å kun være 2 poeng bak Fiorentina og Inter. Det er den samme gamle historien.»

«Fansen jubler når de er fornøyde og buer når de ikke er det. De har de rett til, og vi er ikke fornøyde med resultatene vi heller.»

Manageren uttalte seg om den manglende evnen til å avgjøre kamper og spillere som trenger hvile.

«Jeremy Menez og Mario Balotelli er spillere som ikke ofrer seg for laget, men de har evnen til å avgjøre fotballkamper. Dessverre klarer de ikke det heller for øyeblikket. Vi må jobbe godt i landslagspausen å få opp det fysiske nivået til spillerne.»

«Adriano hadde ikke spilt på 2 måneder, mens Honda og Bonaventura spiller hver eneste kamp fordi vi ikke har noen alternativer. De er nok slitne og ikke så skarpe som de var tidligere i sesongen.»

Etter tre kamper med mager poenghøsting har fremtiden til serberen igjen blitt et tema.

«Det er alltid et alternativ å finne en ny klubb. Som jeg har sagt mange ganger så har jeg kontrakt i et år til. Om vi bestemmer oss sammen for å fortsette samarbeidet vil vi gjøre det. Hvis en av partene ønsker noe annet går vi hver vår vei.»

«Tiden i Lazio var en av de beste i min aktive karriere, og hvorfor ikke vende tilbake dit? Kanskje om 6-7 eller 10 år, men mitt fokus er utelukkende hos Milan. Ingen vet hva fremtiden bringer.»

Luiz Adriano:

«I kveld gav vi 100%, men vi møtte et godt lag. Vi gjorde alt vi kunne, men flaksen var ikke på vår side. Det er mulig at vi misset noen sjanser, men vi gikk til kampen med et ønske om å vinne. Jeg føler meg i god form selv om det er lenge siden forrige kamp fra start. Jeg prøvde å bruke all min energi på å hjelpe lagkameratene mine. Jeg liker å spille sammen med Bacca og jeg er glad for å hjelpe ham med å score. Vi må fortsette med dette arbeidet å spille med den riktige innstillingen. Om vi gjør det har vi en god mulighet til å vinne mot Atalanta.»

Cristian Zapata:

«I kveld måtte vi vinne, så vi er veldig skuffet over 1 poeng og nå blir det vanskelig å komme til Europa. Det er mange kamper igjen og vi må gjøre alt vi kan for å komme høyere på tabellen. Vi slapp inn et tidlig mål fra dødball, noe som vi ikke gjør så ofte. Når det er sagt svarte vi relativt kjapt og burde fått mer. Det er en skam siden både Roma og Inter gav bort poeng. Vi slapp til få sjanser, men vi sliter med å omsette mulighetene våre til mål. Nå retter vi fokuset mot neste kamp, et tøft oppgjør som vi må vinne. Adriano og Bacca imponerte meg selv om ikke Adriano har startet på lenge, begge spilte godt. Nå kan vi ikke miste flere poeng denne sesongen, og Atalanta må slås uansett hva det koster.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page