top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan kom til kort i storoppgjøret mot Juventus i går kveld, men kom bedre fra det enn mange hadde spådd på forhånd. 

Sinisa Mihajlovic:

«Vi var godt forberedt til kveldens kamp og det er vanskelig for meg å kommentere det i kampens hete. Vi tapte, men det var ikke fortjent. Vi har ikke hatt hellet med oss denne sesongen. Jeg er uansett fornøyd med gutta fordi vi spilte med stolthet og vi kan gå med hevede hoder etter å ha spilt jevnt med Juventus. Buffon gjorde en fabelaktig redning på frisparket fra Balotelli og avslutningen fra Bacca. Vi var det beste laget i de første 70 minuttene. Etter det gjorde vi noen bytter og Juventus fikk overtaket på kampen. Nå må vi fortsette å være skjerpet og fokusert frem mot cupfinalen. Ingen har råd til å falle sammen, spesielt ikke oss. Det blir interessant hvordan vi fremstår mot Sampdoria i neste kamp, mot et svakere lag som vi har hatt problemer med i hele år. Vi har vist at vi kan spille på høyde med hvem som helst, men det hjelper ikke når vi gir bort poeng mot de lagene som er svakere enn oss på papiret. Boateng gjorde et flott innhopp. Han har ikke spilt så mye i det siste, men han har imponert på trening. Han har den riktige holdningen og spiller med karakter. Hvis han fortsetter slik blir det flere muligheter for ham.»

Gianluigi Donnarumma:

«Det er en skam at vi taper denne kampen og vi er virkelig misfornøyde. Dette er en prestasjon som vi må bygge videre på. Vi var uheldige med utfallet, men dette er måten vi må fortsette å opptre på. Jeg gratulerte Buffon etter kampen fordi han gjorde noen fenomenale redninger. Som sagt var vi uheldige, men vi må bare se fremover. Den innstillingen vi viste i kveld har ikke vært tilstede i så mange oppgjør denne sesongen, men det er slik vi må fremstå. Hvis vi opptrer på samme måte i de kommende kampene kommer vi til å gjøre det veldig godt. Det er ingen grunn til at vi ikke kan vinne cupfinalen. Vi viste i kveld at vi kan spille på høyde med Juventus. Det blir hardt, men vi er i stand til det.» 

Juraj Kucka:

«Vi gav alt vi hadde i kveld. Vi gikk for tre poeng og sluttresultatet er utrolig skuffende. Vi har vært for ujevne og hatt feil innstilling til alt for mange kamper denne sesongen. Vi viser gang på gang at vi er på høyde med topplagene og nå må vi fokusere på å avslutte sesongen på best mulig vis. Det er viktig å spille slik vi gjorde i kveld. Nå flytter vi fokuset over på Sampdoria og gjør oss klare til å kjempe til siste slutt.» 

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page