top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan tapte 3-1 borte mot Juventus og mistet viktige poeng i jakten på topp 4.

Milan kom tilbake etter hjemmelagets tidlige ledelse og i andre omgang var gjestene uhyre nære ved å ta ledelsen, men mot slutten var den gamle dame sterkest og avgjorde kampen med to scoringer.

Gennaro Gattuso:

«Dette er et tap som svir. Hvis vi virkelig jakter Champions League er det ikke snakk om å tenke på å få med seg ett poeng fra en slik kamp. Jeg hadde følelsen av at vi kunne vunnet denne. Vi tapte ikke på grunn av byttene. Vi hadde mange klare sjanser, men gjorde dem ikke tellende. På den andre siden trengte Juventus bare et par sjanser for å score.»

Leonardo Bonucci:

«Vi må fortsette å tro på oss selv. Jeg foretrekker å se på glasset som  halvfullt. Dersom Calhanoglu sitt skudd hadde gått inn ville kampen endret seg fullstendig. Det var en feiende flott kamp, men vi tapte og må gå videre. På onsdag skal vi spille et byderby som vi er nødt til å vinne.»

Gianluigi Donnarumma:

«Vi er skuffet etter dette tapet, men ferden går videre i samme spor. Vi møtte dem ansikt til ansikt og spilte jevnt med serielederne. Vi hadde sjanser til å score, og det smerter at vi ikke klarte å gjøre dem tellende. Vi må rette fokuset mot onsdagens kamp som er helt avgjørende dersom vi skal nå vårt mål om Champions League.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page