top of page

Raiola skremmer Milan


Fotballagenten Mino Raiola kan virkelig gjøre livet surt for Milan. 

Det som er på tapetet er kontrakten til Gianluigi Donnarumma, som utløper etter neste sesong. Mila jobber hardt for å få keeperen til å signere en ny, forbedret og lengre avtale, men det kan bli lettere sagt enn gjort.

Spillerens agent, omdiskuterte Mino Raiola, sier at spilleren ikke vil knytte seg til klubben før det er kjent hvem de nye eierne bak Sino-Europe Sports er og hvor mye de er villige til å investere i Milan.

«Jeg håper kontrakten blir undertegnet når han fyller år,» sa Galliani til MilanNews. Donnarumma fyller 18 år den 25. februar 2017 og kan da signere en profesjonell kontrakt med klubben.

«Jeg både håper og tror at han kommer til å bli i klubben. Mino Raiola ønsker å vite hva Milans fremtid og ambisjoner er, og hvem som er de nye eierne.»

«Vi har et veldig godt forhold med både Mino og Gigi, men det ser ut til at vi må vente til klubben blir solgt.»

Gianluigi Donnarumma har, i en alder av 17 år, spilt 46 seriekamper for Milan og debutert for det italienske A-landslaget. Han er ansett som det største keepertalentet i verden og om han ikke signerer ny kontrakt med Milan vil han neppe bli arbeidsledig.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page