top of page

Raiola: «Donnarumma kan bli ut karrieren»


Det er langt i fra sikkert at den lovende keeperen forlater Milan.

Det melder kontroversielle Mino Raiola, som har 19-åringen på sin klientliste. Agenten har aldri lagt skjul på at han ønsker en overgang for Gianluigi Donnarumma, men innrømmer nå at det er flere ting som spiller inn når fremtiden skal avgjøres.

«Det er viktig å vise respekt overfor fansen, spesielt de smarte. Det er ikke utenkelig at Gigio blir værende i Milan gjennom hele karrieren, slik fansen har bedt om,» fortalte Raiola på en ledersamling tidligere i dag.

Da agenten ble spurt om det var ironisk overfor klubbens eiere svarte han med samme mynt.

«Ironi? Nei det vil jeg ikke si. Det er større sannsynlighet for at de kineserne forlater Milan enn Gigio.»

I media spekuleres det i at Milan har satt en prislapp på € 70 millioner for sin lovende sisteskanse. Liverpool, som nylig tapte finalen i Champions League mye takket være svakt keeperspill, skal være en av de mest interesserte klubbene. De skal dog ikke være villig til å bla opp mer enn rundt € 40 millioner. PSG har også blitt nevnt tidligere, men det blir neppe aktuelt denne sommeren ettersom de er i ferd med å signere veteranen Gianluigi Buffon. Siste ord i sagaen om Donnarumma er neppe skrevet, men uavhengig av hva som skulle skje i sommer vil Milan uansett ha en solid førstekeeper neste sesong. I forrige uke bekreftet nemlig Pepe Reina at han slutter seg til klubben når kontrakten med Napoli går ut 1. juli.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page