top of page

Raiola: «Donnarumma burde dra»


Mino Raiola ber klienten om å bytte klubb.

En av sommerens store farser ble et faktum da Gianluigi Donnarumma gikk offentlig ut og ba om å bli solgt fra Milan. Etter mye om og men signerte supertalentet en ny kontrakt med klubben, men i ettertid har det vært vondt blod mellom Mino Raiola og den sportslige ledelsen i klubben. I forbindelse med fremtiden til en annen klient, Mario Balotelli, avkreftet agenten muligheten for å gå i dialog med Milan.

«Jeg kan ikke diskutere overganger med Milan fordi Massimiliano Mirabelli er der. Jeg er ikke på hans nivå», sa agenten til TV-kanalen Rai.

Raiola flyttet deretter fokuset over på unge Donnarumma, som i sommer signerte en kontrakt frem til 2021 verdt € 6 millioner per sesong.

«Gigio hadde valget, men han valgte å bli værende i Milan. Det respekterer jeg. Dersom han hadde kommet til meg og sagt at han ville dra nå ville jeg startet jobben med å finne en ny arbeidsgiver umiddelbart. Det finnes mange gode alternativer.»

50-åringen la ikke noe i mellom når han sa hva han tenkte om fremtiden til den ettertraktede keeperen.

«Hvis det hadde vært opp til meg hadde han forlatt Milan.»

«Han er ikke den beste keeperen i verden enda, men dersom han tar de riktige valgene i karrieren kommer han til å bli det.»

«Han er nødt til å spille for en toppklubb neste sesong. Det har jeg allerede sagt og det er også min plan.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page