Primavera med fem på rappen

Ingenting ser ut til å kunne stoppe Milan Primavera for tiden og søndag formiddag tok unggutta sin femte strake seier.

Atalanta-Milan 1-3

Christian Brocchi sine menn tok tidlig komandoen i kampen og fikk en ledelse allerende ette 6 minutter. Vassallo ble spilt fri og satt ballen iskaldt i mål. Bortelaget la på til 2-0 drøyt 10 minutter senere ved De Santis. Det var for øvrig midtstopperens 5 scoring for sesongen.

Etter en halvtime avgjorde unggutta langt på vei kampen da angriperen Crutone gjorde 3-0. Atalanta fikk et trøstemål like før pause, men den andre omgangen bød ikke på flere mål og Milan tok en sterk borteseier.

Seieren førte samtidig Milan forbi Atalanta på tabellen og opp på 4.plass.

Forrige serietap kom i derbyet mot Inter (0-2) og har siden den tid beseiret Cagliari (3-2), Udinese (1-0), Como (4-1), Cesena (2-0) og sist Atalanta.