top of page

Pressemelding fra Commisso


Rocco Commisso har kommentert interessen rundt Milan.

Tidligere i uken ble det kjent at amerikaneren Rocco Commisso, som for øvrig er født og delvis oppvokst i Calabria, er fremst i køen for å kjøpe Milan. Forhandlingene mellom NY Cosmos-eieren og Yonghong Li var godt i gang, men partene ble rapportert uenige på punktet om hvor mange prosent kineseren skulle sitte igjen med og forhandlingene strandet. I går skrev New York today at amerikaneren ikke gav opp håpet om å kjøpe fotballklubben, noe 68-åringen nå har bekreftet gjennom en offisiell uttalelse fra sin presseansvarlig.

– Det er allerede blitt rapportert gjennom aviser og sosiale medier at Rocco B Commisso er i forhandlinger om å overta kontrollen over AC Milan. Mange av opplysningene har innholdt påstander rundt Mr. Commisso og forhandlingene som ikke har vært spesielt presise. Frem til nå har ikke Mr. Commisso og hans medarbeidere kommentert dette eller kommet med noen offisielle uttalelser. Dette er bevisst for å ikke skape en atmosfære som kunne skade oppkjøpet. 

– Mr. Commisso tror at dette er det riktige tidspunktet for å fortelle alle de millionene med AC Milan-fans hvordan tingens tilstand er. Mr. Commisso har jobbet knallhardt sammen med sine rådgivere for å formulere og utarbeide en forhandlingsplan for denne historiske klubben, dens lojale fans, de nåværende eierne og innbyggerne i Milano.

– Til tross for hans innsats og sterke tro på at en avtale var nær, virker det nå som at de nåværende eierne ikke er villige til bli enige om en akseptabel avtale innen rimelig tid. 

– Mr. Commisso har stor lidenskap for fotball og for hans hjemland Italia, noe som gjør dette til en uheldig situasjon rent personlig. Til tross for det håper han at denne prosessen leder til en stabil og suksessfull fremtid for denne ikoniske klubben.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page