top of page

Pressekonferansen med Donnarumma


Les hva som ble sagt da brødrene Donnarumma satt sine navn på kontraktene.

Forsommerens store overgangssaga har dreid seg om Gianluigi Donnarumma, og det så lenge ut som om keeperen ikke kom til å skrive under på en ny kontrakt. Etter at partene fikk tenkt seg om endte det likevel med at han satte sitt navn på en fireårsavtale verdt € 6 millioner per år. Samtidig ble hans eldre bror Antonio hentet til klubben for € 1.5 million.

På pressekonferansen var både Marco Fassone, Massimiliano Mirabelli og to blad Donnarumma til stede for å redegjøre for hele situasjonen.

«Dette er en spesiell og viktig dag,» åpnet Marco Fassone med.

«Det er ikke vanlig å holde slike pressekonferanser ved kontraktsforlengelser, men situasjonen med Gigio var en lang prosess som var delvis ut av kontroll.»

«Nå blir han hos oss i minimum 4 år. Vi har alle vært 18 år gamle gutter og vi er klar over at det er en vanskelig avgjørelse å ta i den alderen.»

«Han har valgt å legge sin tillit i vårt prosjekt, og han har selv troen på prosjekt Milan.»

«Det er naturlig at han var betenkt, men nå er jeg stolt over at vi har klart å bli enige. Det som har vært vil bli glemt, for Gigio er en virkelig klassespiller.»

Gianluigi Donnarumma fikk selv forklare situasjonen med egne ord.

«Jeg er glad og stolt over å være i Milan. Jeg er født og oppvokst i klubben, og jeg var selv aldri i tvil om jeg ville bli værende eller ikke.»

«Jeg vil beklage overfor fansen, men som jeg sier vurderte jeg aldri å svikte dem.» 

«Jeg ønsker samtidig å takke dem for all støtten jeg har fått de to siste årene.»

Som en del av overgangspakken har Milan kjøpt Gianluigi sin bror, Antonio, fra greske Asteras Tripoli for € 1.5 million. Donnarumma den eldre har skrevet en fireårsavtale verdt € 1 million per sesong, men Massimiliano Mirabelli insisterer på at det også ligger sportslige vurderinger bak det hele.

«Det første vi måtte gjøre var å signere en ny kontrakt med Gigio, men jeg hadde tanken om bringe hans bror til  klubben samtidig.»

«Jeg kjenner ham godt og mye er blitt sagt om hans overgang, men sannheten er at jeg virkelig ønsket ham hit for å forene familien.»

«Til tross for det blir alle spillere evaluert fra et sportslig ståsted, og jeg tror virkelig at Antonio kan bli lagets 12. mann.»

«Han er ikke bare en brikke i et spill. Jeg er lei meg for hva som er blitt skrevet om han. Montella har selvfølgelig godkjent overgangen.»

«Det er ingen vinnere eller tapere rundt denne kontraktsforlengelsen. Vi ønsket å beholde Gigio, men kun under gitte premisser. Jeg er stolt over å sitte her sammen med to blad Donnarumma. 

Storebror Antonio er selv glad for å være tilbake i Milan.

«Jeg må takke Fassone og Mirabelli. Jeg er veldig lykkelig over å være her med min bror.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page