top of page

Pressekonferanse med Mihajlovic etter kampen


Treneren snakket både med Milan Channel og pressen i forbindelse med Milans forferdelige tap hjemme mot Napoli søndag kveld. Dette er hva han sa:

Dette sa Mihajlovic om kampen til Milan Channel:

”Jeg vet det er fælt å si dette, men i kveld tapte vi mot et bedre lag. Angrepsspillerne deres utgjorde forskjellen. Vi kan ikke tillate oss å gjøre slike individuelle feil mot et angrep av den kvaliteten. Kampen var kjørt etter deres andre mål og vi klarte ikke å svare. Vi var svake mentalt og det har vært for stor svingning i prestasjonene. Vi prøver å bli bedre og spillerne jobbet hardt på trening forrige uke, men de må jobbe enda hardere. Laget jeg tok ut i kveld var det beste jeg hadde tilgjengelig, fordi vi har flere skader og få alternativer. Gutta var skuffet over resultatet, og var langt nede i garderoben, noe som var forventet.”

Videre snakket han om tiden fremover.

”Vi kan ikke miste selvtillit og vi må komme oss ut av denne situasjonen så fort som mulig, og dette vil vi jobbe hardt for å klare. Vi slipper en del spillere til landslagsoppdrag denne uken, men vi som er igjen på Milanello skal jobbe godt sammen.”

På den offisielle pressekonferansen etter kampen hadde den allerede pressede serberen følgende å si:

”Det er ikke mye å si. Det er ikke morsomt å innrømme det, men Napoli var bedre enn oss. Vi må skryte av dem, selv om førsteomgangen var balansert. Kampen var over etter deres andre mål, og vi viste en svak moral i laget. Det var det samme som skjedde i forrige kamp. Vi varierer alt for mye, fra gode prestasjoner til å være helt forferdelige. Vi må finne en løsning på dette og fortsette å jobbe hardt på trening sammen, for å komme ut av denne situasjonen. Vi har jobbet hardt, men det er ikke nok. I dag stilte vi med det beste laget vi hadde tilgjengelig. Vi klarte ikke å svare etter deres andre mål, og mentalt var vi svake.”

Sinisa fikk spørsmål fra pressekorpset om hva målsetningen hans var nå, etter den forferdelige seriestarten.

”Ambisjoner? Som jeg har sagt tidligere, når du er i Milan er alltid ambisjonene å være i toppen. Det endrer seg ikke etter syv serierunder. Det er vanskelig å forestille seg for øyeblikket, når du ser hvor mye vi varierer i prestasjonene. Likevel er målsetningen den samme. Vi vil jobbe sammen for å nå målene våre. Spillerne vi hentet inn i overgangsvinduet er viktige, noen har kommet fra andre ligaer og andre er fortsatt unge. De trenger tid.”

Han fikk også spørsmål rundt sin egen fremtid.

”Klubben vil som alltid ta sine avgjørelser, men jeg trekker meg ikke. Jeg er overbevist over at vi kan finne svaret på problemene våre sammen. Jeg har gjort det i andre klubber og jeg kan gjøre det her. Jeg trenger tid, selv om jeg kanskje ikke kan spørre om det. ”

”Det er ingen tvil om at jeg vil få en telefon fra presidenten i morgen og jeg blir nødt til å forklare hva som skjedde. Det er ikke en spesiell formasjon som gjør at du vinner kamper. Våre alternativer i angrep var begrenset til denne kampen. Vi har to mann skadet, i tillegg til Balotelli som ble skadet tidligere i uken. For øyeblikket er formasjonen vår 4-3-1-2. Når vi har flere spillere tilbake fra skade har vi flere alternativer. Ikke bare fra start, men også til å gjøre endringer underveis i kampene.”

Serberen har snakket mye om mentalitet siden han ble ansatt, og denne pressekonferansen var intet unntak.

”Kanskje vi trenger Freud. Siden jeg kom hit har jeg prøvd å jobbe med spillernes mentalitet. Jeg har snakket med dem individuelt og sammen i plenum, for å prøve å analysere situasjonen. Det er ikke enkelt. Jeg forventet å løse ting tidligere, men vi må likevel jobbe videre. Det er det eneste alternativet vi har. Vi jobber hardt og godt, men for øyeblikket er det ikke nok.”

Avslutningsvis fortsatte treneren å skryte av motstanderen som påførte laget sesongens verste resultat så langt.

”Napoli? De har det beste angrepet i Italia og et av de beste i Europa. De slipper motstanderne til defensivt, men vi var aldri i stand til å utnytte det bakrommet vi visste ville være der. Jeg tar ansvaret, som jeg alltid gjør.”

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page