top of page

Pressekonferanse med Brocchi


Etter å ha ledet sin første trening som offisiell manager for Milan i formiddag ble det holdt en pressekonferanse hvor Cristian Brocchi ble presentert for omverdenen.

Visepresident Adriano Galliani introduserte den tidligere Primavera-treneren i fraværet av Silvio Berlusconi, og sa følgende om den nye manageren:

«Jeg har kjent Cristian Brocchi i lang tid, men dette er uansett en ny rolle for ham. Dette er hans dag. Jeg og Silvio tok oss en spasertur sammen på lik linje som vi har gjort de siste 30 årene. Vi snakket, diskuterte og sammenlignet forskjellige alternativer før vi kom til en felles avgjørelse. Det er klubben som har tatt dette valget og det var også det vi sa på gårsdagens pressekonferanse. Vi har identifisert Cristian Brocchi til å være den personen som kan gi laget en boost og forbedre resultatene. Mihajlovic gjorde en god jobb og det har vi satt pris på. Han fikk gode resultater, vi er i cupfinalen og nummer 6 i Serie A.»

Etter hvert kom den nye manageren til ordet og dette er hva han sa til pressen:

«Det første jeg ønsker å si er at jeg vil bringe inn en kultur til treningsarbeidet, men det er allerede et godt fundament etter at Mihajlovic og hans team har vært her. Jeg vil bruke mine metoder og min måte å lede ett lag på og det kan være annerledes fra andre managere. Jeg vil ikke si at min måte er bedre, men den er definitivt annerledes og det er viktig at spillerne tar det til seg så fort som mulig.»

«I går var min første trening med laget og det er umulig å endre troppens mentalitet over natten. Jeg tror det kan være en fordel at mitt ansikt er kjent på Milanello og laget trenger ikke å forholde seg til et helt nytt ansikt. Jeg forsøker å forklare dem hva jeg ønsker med. Jeg ønsker å spille med en treer på midtbanen, som blir til fire når vi ikke har ballen. Jeg liker ideen av å bruke en playmaker, og det har jeg gjort i andre halvdel av sesongen med Primavera-laget. Det er noen spillere her som kan brukes i midtbanetreeren og det er noen som passer best som en playmaker, og det gir oss muligheten til å spille med 4-3-1-2. Det er den veien vi kommer til å gå. «

«I de siste månedene har laget kastet bort mange muligheter. Det handler om å ta vare på de mulighetene man får, men det vil alltid være risiko når man tar en sjanse. Det er viktig å ha hodet på riktig sted og lære av sine feilskjær. Jeg har ingen negative tanker og kommer til å ta fatt på denne muligheten jeg har fått med entusiasme og glød, to ting som har fulgt meg i hele min karriere. Jeg er ikke redd fordi jeg vet hva jeg kan gjøre. Jeg garanterer ikke at vi kommer til å vinne de resterende syv kampene denne sesongen, men jeg lover at min innsats alltid vil være 100%. «

«Når jeg var aktiv brydde jeg meg aldri om de økonomiske betingelsene i kontrakten min, og det er akkurat det samme nå. Selv om man får en kontrakt på 2.5 år kan man fortsatt bli sparket. Det eneste som interesserer meg er at Milan skal være best mulig og jeg tror jeg kan bidra til det, derfor sitter jeg her i dag.»

«Før vi spiller finalen i Coppa Italia må vi kvalifisere oss for Europa. Vi kan ikke tenke på Juventus enda, fokuset er nødt til å ligge på de seks seriekampene vi står overfor.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page