top of page

Presidenten uenig med Montella


President Silvio Berlusconi skal være misfornøyd med Vincenzo Montella sine taktiske disposisjoner. 

Det hele skal dreie seg om Presidentens ønske om å se laget med en trequartista bak to angripere slik de spilte i glansdagene. Dette skal i følge Presidenten gjøre at laget fremstår mer offensivt enn de gjør i dagens 4-3-3 formasjon.

La Repubblica skriver at Vincenzo Montella kunne risikert å miste jobben om det ikke hadde vært for den kinesiske overtakelsen av klubben.

Silvio Berlusconi skal ha ringt manageren for å dele sine bekymringer og at laget burde spille med Suso på topp sammen med en angriper.

Samme avis hevder også at Presidenten skal ha kalt inn til et møte med sin høyre hånd Adriano Galliani og kommende direktør Marco Fassone, kun for å meddele sin skuffelse over manageren. Det skal også ha kommet frem at han angrer på at ikke han lot Cristian Brocchi, som tok midlertidig over da Sinisa Mihajlovic fikk sparken i fjor vår, beholde jobben på permanent basis.

Siden Vincenzo Montella fikk sin første trenerjobb i Catania i 2011 har han brukt 4-3-3 som sitt utgangspunkt, men både i Catania, Fiorentina og Sampdoria valgte han ofte 3-5-2. Dette er en formasjon som ofte krever mye fra spillerne både fysisk og taktisk, og slik Milan har fremstått så langt er det lite som tyder på at Montella kommer til å eksperimentere med denne formasjonen med dagens mannskap.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page