top of page

Politano som Suso-erstatter?


Det ser fortsatt rimelig sannsynlig ut at Milan vil «cashe inn» på Suso til sommeren, og nå ser det ut til at Matteo Politano står fremst i køen som en eventuell erstatter.

Milan har allerede begynt å planlegge mot sommeren, og det er forventet at både Pepe Reina og Ivan Strinic kommer inn dørene på Milanello på gratisoverganger. Nå melder Tuttosport at de også ser på Matteo Politano, en spiller som enten vil bli et alternativ til Suso, eller eventuelt en erstatter for spanjolen.

Gennaro Gattuso sitt mannskap er åtte poeng bak Champions League-plass med syv kamper igjen, og administrerende direktør Marco Fassone innrømmet tilbake i oktober at de nok  må selge «en eller to av de beste spillerne» hvis de ikke kommer blant topp fire. Det virker dermed godt mulig at minst en av de mest verdifulle, Gianluigi Donnarumma eller Suso, forsvinner til sommeren.

Etter å ha tidligere blitt lenket til Berardi melder Tuttosport at fokuset nå er rettet mot lagkameraten som puttet ballen i mål på San Siro denne helgen, Matteo Politano. Den italienske vingen har vært en av Sassuolo sine beste spillere denne sesongen, og han var svært nærme å gå til Napoli i januar.

I denne handelen melder den italienske avisen videre at Milan vil presse ned prisen gjennom å også tilby spillere til Sassuolo, med Manuel Locatelli, Matteo Gabbia og Raoul Bellanova som potensielle muligheter.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page