top of page

Plizzari snakker om fremtidenAlessandro Plizzari er blant Italias mest lovende keepertalenter, men fikk ikke spille på seniornivådenne sesongen. Nå snakker han om fremtiden.

Milans unge målvakt står for øyeblikket strålende for Italia i U20-VM, og har vært en av de viktigste spillerne for å ta laget til kvartfinalen. Han håper Italia kan gå hele veien, og er klar for å få muligheten for Milan: «Jeg vet ikke hva fremtiden vil bringe og vet at Donnarumma er et klart førstevalg. Det eneste jeg vet er at Milan vil satse på meg og det er en drøm å følge i Gigios spor, både for Rossoneri og Azzurri. Han er en god venn av meg.»

19-åringen snakket også ut om sesongen som har gått: «Jeg fikk ikke spille og det har vært hardt. Jeg hadde håpet å bli lånt ut, men slik ble det ikke og jeg måtte bare jobbe videre for å holde meg på et visst nivå. Nå har jeg muligheten til å vise meg i VM og jeg kom meg hit takket være at jeg jobbet så hardt. Jeg har fått mye hjelp fra trenerne, og fra Donnarumma.»

Om prestasjonene så langt i VM hadde han følgende å si: «Hele laget spiller en like viktig rolle og jeg er bare en del av helheten. Jeg har bare gjort min jobb, men synes jeg har spilt godt selv om jeg ikke vinner kamper på egenhånd.» Vi følger Plizzari og resten av U20-guttene i resten av mesterskapet, og håper keeperen får sitt gjennombrudd kommende sesong, enten på utlån eller som erstatter for Donnarumma. Unggutten fornyet forøvrig kontrakten sin med Milan i april, og den nye avtalen løper til 30. juni 2023.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page