top of page

Plizzari reddet VM-bronse for Italia U20Milan har mer enn én virkelig lovende keeper, og i dag viste Alessandro Plizzari seg fra sin beste side.

17 år gamle Alessandro Plizzari har havnet i skyggen av sin ett år eldre lagkamerat, Gianluigi Donnarumma, men det er hevet over enhver tvil at også Milans tredjekeeper er en svært lovende spiller. Bare det at han er med Italias U20-landslag til VM som 17-åring sier mye om hvilket nivå unggutten holder, og i dag fikk han endelig muligheten til å vise seg frem når det skulle spilles bronsefinale. Uruguay, Italias motstander, kjørte store deler av kampen og fikk satt Plizzari på prøve ved flere anledninger. Den reaksjonssterke unggutten reddet det som kom og holdt nullen gjennom fulle 90 og deretter i ekstraomgangene.

Med det gikk kampen til straffesparkkonkurranse og her ble Plizzari den store helten. Valverde overlistet Italias keeper på det første straffesparket, men så stengte 17-åringen buret og reddet de to neste forsøkene. Når Italia satte alle sine første fire forsøk var det hele over, og Milans keepertalent reddet med det VM-bronsen etter en strålende kamp. Matteo Pessina spilte forøvrig hele kampen som sentral midtbane, mens Luca Vido kom inn og satte sitt straffespark sikkert i mål.

Her kan du se høydepunktene fra kampen, og Plizzaris fantastiske redninger:


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page