top of page

Pasalic liker seg i Milan


Den unge kroaten scoret i helgen sitt første mål for Milan mot Crotone og skal ifølge agenten sin ha forelsket seg i klubben – nå ønsker han å bli værende.

21-åringen som har brukt litt tid på kjempe seg inn på laget etter overgangen fra Chelsea ser nå ut til å ha funnet seg mer til rette. Etter å ha startet de to siste matchene fikk han i søndagens kamp også satt sin første scoring. – Han er inne i en god periode nå takket være Montella som har gitt ham tillit, sier agent Marko Naletilic til MilanNews. Montella har innsett at han er er i bedre fysisk form og har gitt ham spilletid. Mario setter pris på dette og er veldig tilfreds i Milan. Han har allerede forelsket seg i klubben, byen og hele miljøet, fortsetter agenten.

Mario Pasalic’s nye agent hadde ikke så veldig mye konkret å svare på spørsmålet om overgangen kan bli permanent, men fortsatte å prate om en spiller som virker å være fornøyd med å være i Milano. – Akkurat nå ønsker vi ikke å prate om det, vi ser hva som skjer, men akkurat nå er det viktigste å spille bra og å hjelpe laget, sier Naletilic. Han er glad at en ung trener som Montella trener ham, han kan lære mye av ham. Mario må utnytte alle mulighetene Montella gir ham og han bør fokusere på å gjøre det bra for Milan – så får vi se hva som skjer med Chelsea på slutten av sesongen. Jeg kan si det at han er forelsket i Milan, noe som vel sier hva Pasalic selv ønsker. Det er tydelig at han vet hva navnet til Milan betyr i fotballens historie og for ham er det en stor ære å være en del av denne klubben, avslutter agenten.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page