top of page

Paqueta til Milan?


Milan er i ferd med å sikre seg en av Brasils mest ettertraktede spillere.

Det melder brasilianske Globoesporte. I følge mediehuset er Milan og Flamengo kommet til enighet om en overgang verdt € 35 millioner pluss bonuser, og partene skal møtes i Rio i løpet av kort tid for å formalisere avtalen. Det eneste som i praksis skal gjenstå er 21-åringens medisinske sjekk, som ryktes å bli gjennomført i løpet av denne uken. Dermed ser Leonardo ut til å på mesterlig vis danke ut både Liverpool og PSG, to Champions League-klubber som begge har vært linket til Paqueta.

Lucas Paqueta fikk sin debut for Flamengo sitt A-lag i mai 2017 og har i skrivende stund spilt 57 kamper for klubben (12 mål og 5 målgivende pasninger). Han har fått sin definitive gjennombrudd denne sesongen og noterte seg for 9 scoringer på 24 seriekamper for laget som endte på tredjeplass i den brasilianske toppdivisjonen. Med bakgrunn i hans solide prestasjoner på klubblaget fikk han sin debut for Brasils A-landslag i september og står i skrivende stund med to kamper for den femdobbelte verdensmesteren.

21-åringen er i utgangspunktet en offensiv midtbanespiller med stor kreativitet og en meget presis venstrefot. Han trives best bak en spiss, men kan også spille sentralt på midtbanen og ute til venstre. Utover de offensive kvalitetene blir Paqueta beskrevet som en hardtarbeidende, duellsterk spiller som er god i gjenvinningsfasen.

Lucas Paqueta har både brasiliansk og portugisiske pass, og vil i så måte ikke oppta en NON-EU plass.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page