top of page

Paqueta: «Dette er stedet for meg»


Lucas Paqueta er endelig presentert som det nyeste tilskuddet i troppen.

I fjor høst ble det kjent at Milan hadde kommet til enighet med Flamengo om en overgang verdt € 35 millioner for den offensive midtbanespilleren Lucas Paqueta. På grunn av av overgangsvinduet ikke åpnet før i forrige uke var ingenting bekreftet, men så snart 2019 ble innledet ble også brassen presentert som klubbens nyeste tilskudd.

«Jeg er veldig glad og føler meg involvert i denne nye utfordringen. Jeg vil takke alle som har hatt troen på meg og jeg håper å kunne betale dem tilbake,» fortalte Paqueta da han ble presentert som Milanisti.

En annen brasilianer, Kaka, spilte i samme posisjon og er en av de mest vellykkede landsmennene i klubbens historie.

«Kaka er et idol og var en av verdens beste spillere. Jeg er i startfasen av min karriere, men jeg har en drøm om å følge i hans fotspor.»

21-åringen er glad for å være en del av Rossoneri.

«Milan er en stor klubb med en ærverdig historie. Da de ringte, og spesielt da det var Leonardo i den andre enden, føltes det stort. Prosjektet som ble presentert er fascinerende, og etter en samtale med min familie skjønte jeg kjapt at dette er det riktige stedet for meg.»  

«Det er en annen type fotball og jeg må tilpasse meg for å kunne hjelpe mine nye lagkamerater. Jeg har sett mange Serie A-kamper, det er veldig fysisk og taktisk, på mange måter helt ulikt hva jeg er vant til fra Brasil. Jeg må følge med på hver minste detalj for å utvikle meg og gi mitt ytterste.»

Paqueta fortsetter med samme draktnummer han hadde i Brasil.

«Jeg startet med nummer 39 i Flamengo, det var mitt første nummer som profesjonell fotballspiller. Jeg er ikke overtroisk, men jeg liker dette nummeret og ønsker å starte eventyret med dette tallet.» 

Nyervervelsen fortalte litt om sine styrker og foretrukne posisjon på banen.

«Jeg er en veldig teknisk spiller som liker å forstå hva som ligger bak taktiske disposisjoner. Jeg ser på meg selv som en fysisk sterk spiller, men jeg må forbedre meg i forhold til en ny og bedre liga. Jeg må også bli bedre uten ball.»

«Da jeg var ung og var en del av akademiet til Flamengo prøvde jeg å tilpasse meg ulike roller for å øke mulighetene til å få spille. Jeg håper å kunne gjøre det samme her i Milan.»

«Jeg føler meg mest tilfreds på midtbanen, men i Flamengo spilte jeg mer offensivt, gjerne like bak en spiss. Jeg er klar til å spille der manageren ønsker. Alle som bærer denne drakten må være klare for alt, og jeg ønsker å være det når jeg blir bedt om å bidra.»

Brassen kjenner godt til sin nye manager, om dog ikke hans lederegenskaper.

«Gattuso var en stor spiller og jeg har spilt med ham på PlayStation. Det er en unik følelse å nå ha ham som min manager. Jeg håper det blir et godt år og at jeg kan leve opp til forventningene.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page