top of page

Paqueta: «Derfor valgte jeg Milan»


Nyervervelsen avslører hvorfor valget falt på Milan.

Det er en dårlig bevart hemmelighet at Lucas Paqueta kommer til å slutte seg til Milan på nyåret. Både hans nåværende klubb Flamengo og Milans sportsdirektør Leonardo har så godt som bekreftet avtalen, og i går snakket 21-åringen om overgangen til brasiliansk presse.

«Jeg har valgt drakt nummer 39 i Milan. Det er det nummeret jeg hadde da jeg debuterte for Flamengo sitt A-lag. Det har brakt lykke tidligere og jeg håper det vil gjenta seg i Milan.»

Milans brasilianske sportsdirektør var en viktig brikke i midtbanespillerens avgjørelse.

» Leonardo gjorde at jeg valgte Milan. Han kontaktet meg og jeg ble overbevist umiddelbart. Jeg forstod at deres prosjekt er seriøst, noe som er helt essensielt når en ung spiller ankommer Europa for første gang. Jeg kan ikke vente med å begynne.»

Det er ventet at Paqueta, som avsluttet sesongen med Flamengo 1. desember, vil pakke sakene sine og dra til Italia i løpet av kort tid. Han kan ikke registreres for spill før 3. januar, men har en måned på seg til å akklimatiseres og bli kjent med trenere og sine nye lagkamerater.

Lucas Paqueta har gått gradene hos Flamengo og fikk sin debut i mai 2018. Siden den gang har det blitt 65 kamper, 13 mål, 5 målgivende pasninger samt 15 gule og 1 rødt kort. Denne sesongen har unggutten vært en viktig bidragsyter til at Flamengo kapret andreplassen i serien og har også fått sin debut for det brasilianske landslaget. Milan betaler rundt € 35 millioner for spilleren som i følge rapportene kan bekle flere ulike roller på midtbanen og i angrep.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page