top of page

Paletta forlater Milan


Gabriel Paletta ser seg om etter en ny klubb. 

Det kommer frem i et intervju med hans agent har gjort med Calciomercato.it. Kontrakten med Milan går ut neste sommer og 31-åringen har ikke blitt tilbudt en forlenget avtale per dags dato. Dermed har midtstopperen bedt om å få forlate klubben.

«Vi var i møte med ledelsen i klubben, og da det kom tydelig frem at de ikke ønsket å forlenge Gabriel sin kontrakt har vi bedt om at han kan forlate Milan,» fortalte Martin Guastadisegno til nettstedet.

«Vi har blitt enige med klubben, som vi for øvrig har et veldig godt forhold til, å løse dette i fellesskap og finne det beste løsningen for min klient.»

Genoa ryktes å være en interessent og de skal allerede ha kommet med et bud på spilleren.

«Vi takker direktørene i Genoa som gjorde et fremstøt mot Gabriel så tidlig og som jeg møtte i Milano i forrige uke. Enn så lenge har vi ikke kunnet respondere på deres tilbud, fordi vi har evaluert de ulike alternativene.»

«Vi vil se hva som skjer i de kommende ukene, for det er mange klubber som er interessert i Gabriel sine tjenester.»

To av klubbene skal, i tillegg til nevnte Genoa, være Sassuolo og Atalanta. Gabriel Paletta tilbrakte sesongen 2015/16 på lån hos sistnevnte.

Gabriel Paletta kom til Milan fra Parma i januar 2015 for € 3.5 millioner og ble umiddelbart plassert i startoppstillingen av daværende manager Filippo Inzaghi. Etter at han ble erstattet av Sinisa Mihajlovic sommeren samme år forsvant Paletta til Atalanta på lån. Der gjorde han sine saker bra og fikk fornyet tillit i Milan, denne gang av Vincenzo Montella. Gjennom sesongen har midtstopperen spilt 30 kamper og fått 5 røde kort, blant annet både i første og siste serierunde. Dermed ser det ut til at Paletta fikk sin siste av totalt 44 seriekamper for Milan i tapet mot Cagliari.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page