top of page

Overgangssrykter uke 1


Det kan bli et travelt vindu for Milan.

En av spillerne som blir nevnt er den svenske venstrebacken Ludwig Augustinsson, som for tiden tjener til livets opphold i tyske Werder Bremen. Mirabelli har i følge SportItalia vært i Tyskland for å se 23-åringen i aksjon, og ble imponert over det han så. Augustinsson var en del av det svenske laget som knuste VM-drømmen til Italia og har imponert i Bundesliga etter overgangen fra København i fjor sommer. Svensken, som er verdsatt til € 15 millioner, sees på som en erstatter for Luca Antonelli. En potensiell overgang skal dog ikke være aktuell før etter sesongen.

To spillere som neppe blir å se i Rossoneri denne sesongen er Torinos Daniele Baselli og Jakub Jankto fra Udinese. Milan har vist interesse for begge to, men ingen av klubbene skal være villige til å selge i vinter. Det er det mer sannsynlig at sistnevntes lagkamerat, ivorianeren Seko Fofana, blir å se på Milanello. 22-åringen sliter med spilletid for Udine og er ventet å forlate klubben i vinter.

En annen aktuell spiller er Mousa Dembele, som sliter med spilletid i Tottenham. Gattuso ønsker i følge SportItalia en midtbanespiller som kan holde i ballen og dominere kamper, og belgieren kan fort være noe av det bedre som er tilgjengelig. Hans kontrakt med Londonklubben går ut om halvannet år og det meldes at Mirabelli ønsker å drøye en overgang dersom det blir for kostbart.

Det er ikke et overgangsvindu uten at potensielle storspillere ryktes til Milan. I følge Sky Italia følger klubben med på 17 år gamle angriperen Lincoln fra Flamengo og ønsker å sikre seg en opsjon på spilleren før flere andre storklubber melder seg på i dansen. Også den 18 år gamle midtbanespilleren Gonzalo Maroni fra Boca Juniors står på blokka.

Andre Silva har ikke vært en ubetinget suksess i Milan og portugiseren kan forlate klubben allerede etter en halv sesong. 22-åringen kostet hele € 38 millioner, men har til gode å score i Serie A og flere engelske klubber skal i følge Tuttosport meldt sin interesse.

En annen som sliter et Theo Walcott. Engelskmannen har ikke blitt den storspilleren man hadde forventet da han signerte for Arsenal som 16-åring, og trenger spilletid for være aktuell for sommerens VM i Russland. 28-åringen er villig til å vurdere flere alternativer og i følge Corriere dello Sport er ikke Milan fremmed for tanken.

Sesongen har heller ikke vært en dans på roser for Arda Turan, som sliter benken for Barcelona. I følge Il Giornale har Milan blitt tilbudt spilleren, men de har fortsatt ikke tatt en avgjørelse vedrørende 30-åringen.

Milan og Boca er i forhandlinger om en overgang for Gustavo Gomez, men sliter med å bli enige om en overgangssum. I følge Bocas President Daniel Angelici ønsker de å hente paraguayaneren, men kommenterte i følge TNT Sports LA ikke hvor langt partene stod fra hverandre.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page