top of page

Overgangsrykter uke 53


Julen er over og vi har ønsket 2016 velkommen, samtidig åpner overgangsvinduet om få dager. Her får du et knippe rykter som har versert rundt klubben den siste tiden. 

Den spanske playmakeren Isco har ikke klart å spille seg til en fast plass i Real Madrids startellever siden han kom til klubben, og nå skal spanjolens tålmodighet nærme seg slutten. Det spanske giganten skal kun være villig til å låne ut spilleren og det kan styrke Milans sjanser som antagelig ikke har de økonomiske ressursene til å kjøpe 23-åringen fri fra kontrakten.

Palermos Franco Vazquez har bekreftet at han ikke spiller for Palermo etter sommerferien og Milan har vist interesse i lang tid. Hans ønske om trofeer kan dog sette en stopper for overgangen all den tid Juventus også er interessert i spilleren. Den italienske landslagsspilleren skal være innstilt på å fullføre sesongen i sin nåværende klubb for å være sikker på at han får den spilletiden han trenger for å være blant Conte sin utvalgte spillere i sommer.

Roberto Soriano er en annen mann som har vært linket til klubben de siste månedene. Nå sier Sampdorias president at han kun vil vurdere å selge midtbanespilleren om noen blar opp € 15 millioner.

Ryktene rundt Zlatan Ibrahimovic har blusset opp de siste månedene. Både Milan og Inter skal være interesserte, samt et knippe lag fra Premier League, Major League Soccer og i Quatar.

Alessio Cerci har bare glimtvis vist hvilket potensiale han har, og nå skal Genoa være interessert i å hente kantspilleren fra Milan.

At River Plate får frem gode fotballspillere er ingen hemmelighet. Leonel Vangioni er dog hverken egenprodusert eller spesielt ung, men skal være nær en overgang til Milan. I følge 28-åringens agent vil det være vanskelig å få gjennomført det i vinter, men til sommeren vil det være gode muligheter for å flytte til Italia.

Stephan El Shaarawy har ikke fått det til i Monaco og det har fått Milan til å se på muligheten for å hente den lille faraoen tilbake til Milanello. Hovedstadsklubben Roma vil også ha en finger med i spillet.

Milan forsøkte å hente Marseilles Giannelli Imbula i fjor sommer, men franskmannen valgte Portugal og Porto fremfor Milan samtidig som Galliani bladde opp for Andrea Bertolacci. Nå skal 23-åringen på ny være aktuell for Milan, men det er heller tvilsomt at Porto slipper midtbanespilleren for mindre enn de € 25 millionene de brukte på han i sommer.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page