top of page

Overgangsrykter uke 51


Nå er det kun to og en halv uke igjen til overgangsvinduet åpner, og vi gir dere de ferskeste ryktene rundt Milan her!

Bologna er interessert i å låne Antonio Nocerino i januar, men kun om Milan betaler større deler av lønnen til midtbanespilleren.

Cesenas ettertraktede midtbanespiller Stefano Sensi sier at «et år i en mindre Serie A-klubb kan være det beste for meg.» Kanskje avtalen som inkluderer et utlån til Genoa i 16/17-sesongen er på trappene?

Kevin-Prince Boateng er fortsatt ikke klar for Milan, og i følge agenten er heller ikke avtalen helt klar heller. «Mihajlovic må ta avgjørelsen», sier han. Blir ghaneseren Milanista på nyåret?

Martin Ceceres er ute i kulden i Juventus. Etter en bilkrasj ble han suspendert fra klubben, men til tross for at han nå kan benyttes av Allegri forblir han ubrukt. Forsvarssspillerens kontrakt går ut til sommeren og blir i så fall ingen dyr mann for Berlusconi.

Om Caceres kommer på plass må minst en forsvarsspiller ut, i og med at troppen allerede er stor. Philippe Mexes kan være mannen som forsvinner og skal være ønsket av Fiorentina.

Keisuke Honda får ikke mye spilletid om dagen. Men han skal foretrekke å varme benken i Milan fremfor en overgang til Everton eller Tottenham i Premier League.

I går kveld fikk Salvatore Sirigu endelig spille igjen for PSG, da de tok seg videre i den franske cupen. Men det er lenge til neste runde og den italienske landslagsmålvakten ønsker seg mer spilletid, og skal derfor være villig til å flytte på seg i januar. Milan skal være blant de aktuelle klubbene.

Nigel De Jong fikk marsjordre etter en klønete straffesituasjon i helgen, og nederlenderen fikk nok ikke en stjerne i boka hos Mihajlovic for den opptredenen. Det kan ha vært hans siste opptreden i Milan-drakten, og Premier League-overraskelsen Leicester skal være interessert i å forsterke laget i januar.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page