top of page

Overgangsrykter uke 51


Mens julefreden er i ferd med å senke seg over det ganske land tar vi med oss den siste ukens rykter. 

For Milan sin del har Adriano Galliani helt kaldt vann i årene på alle de som kunne tenkt seg en storsignering, men det betyr ikke at vinduet er lukket for Montella sitt lag. Riccardo Orsolini har nemlig fått sitt gjennombrudd for Ascoli i Serie B denne høsten, og står med 4 scoringer og 4 målgivende pasninger så langt. 19-åringen kan bekle begge kantene, men vil nok være tiltenkt som et alternativ til Suso ute til høyre. Italieneren er verdsatt til € 3 millioner og Galliani har allerede pratet positivt om spilleren. Ascoli er nummer 12 i den nest øverste divisjonen og har Gian Filippo Felicioli (på lån fra Milan) i stallen.

Visepresidenten har uttalt at Carlos Bacca ikke forsvinner i januar, noe også agenten har sagt. Det ser ikke ut til å stoppe Slaven Bilic og West Ham, som ønsker å gjøre et nytt forsøk på å hente colombianeren til London.

Gazzetta dello Sport mener å vite at Sino-Europe Sports har gitt sitt samtykke til å forlenge Giacomo Bonaventura sin kontrakt til 2021, men er mer usikker på om Gabriel Paletta fortjener en ny avtale. Midtstopperen med den flotte sveisen har kontrakt ut neste sesong.

Luiz Adriano får ikke spilletid i Milan og det er høyst sannsynlig at brassen forsvinner i januar. Hans agent hevder at spissen ville blitt en stjerne i Russland og Spartak Moskva har meldt sin interesse. Milan ønsker seg € 7 millioner for benkearmeren.

Milan fikk tatt en nærmere titt på Mattia Caldera i forrige seriekamp da Atalanta holdt nullen på San Siro. Forsvareren sier at han er smigret over interessen og at det store idolet var Alessandro Nesta. Galliani må dog vente seg hard kamp fra Napoli, Juventus og Inter som alle er interessert i 22-åringen.

Regjerende Premier League-mester Leicester forsøkte seg på M´baye Niang for et år siden, men handelen ble aldri noe av. Etter en sterk innledning på sesongen har det buttet litt i mot for franskmannen i det siste, noe som også kan sies om Leicester sin sesong så langt. Engelskmennene var tidligere villige til å betale € 10 millioner, men nå ønsker det seg et lån for å minimere risikoen. Det er ikke ventet at Milan i det hele tatt vil vurdere det da klubben har stor tro på den fysiske angriperen. I følge britiske medier følger også Stoke og Everton med på situasjonen.

Mamadou Sakho angrer nok litt på både slankepillene og oppførselen tidligere i år, noe som har ført han helt ut i kulden på Anfield. Både Milan og Inter er villige til å redde franskmannen fra tribunetilværelsen.

28 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page