top of page

Overgangsrykter uke 50


Det er kun drøyt tre uker til overgangsvinduet åpner, og i takt med en synkende tidsperiode øker spekulasjonene. Få med deg siste nytt her!

Ved sesongstart var det meislet inn i Mihajlovic´filosofi å spille med en trequartista. Det passet Keisuke Honda som hånd i hanske, men etter en vanskelig start har formasjonen blitt endret. Dette har ført til minimalt med spilletid for japaneren som ønsker en overgang så raskt som mulig. Premier League og West Ham var lenge det heteste alternativet, men nå skal CSKA Moskva ha kommet på banen for å lokke 29-åringen tilbake til Russland.

En av de største overraskelsene i managerens disposisjoner denne sesongen er uten tvil vrakingen av forrige sesongs beste utespiller Nigel De Jong. Milan klarte å sikre en ny kontrakt med den da ettertraktede nederlenderen i sommer, men midtbanespilleren har ikke vært på banen for Milan siden slutten av september og står med totalt 4 seriekamper i år. Schalke 04, Werder Bremen og den engelske serielederen Leicester skal være interesserte i spilleren.

På tirsdag ble Kevin-Prince Boateng sin kontrakt med Schalke 04 offisielt avsluttet, og det er ventet at ghaneseren signerer for Milan i løpet av kort tid.

Marten De Roon fra Atalanta avviser en overgang til Milan. Den 24 år gamle midtbanespilleren fra Nederland sier at han ikke forlater klubben i januar.

Lazio åpnet sesongen godt, men har fått det tungt etter 3-1 tapet mot Milan tidligere i høst. Nå vurderer de å legge inn et bud på Cristian Zapata for å tette igjen bakover. Colombianeren er i beste fall Milans tredjevalg på stopperplass for øyeblikket.

Riccardo Montolivo har fått ansvaret for å styre Milans midtbane denne sesongen, og er i ferd med å forlenge kontrakten sin ut sesongen 2018/19.

Alexandre Pato var supertalentet som dessverre ikke har slått ut i full blomst grunnet en rekke skader de siste årene. Nå sier agenten at en rekke klubber er interessert i spissen denne vinteren, og minst tre italienske klubber skal ha 26-åringen på sin liste. Er spissen med 51 seriemål for Milan på vei tilbake til Milanello?

Jose Mauri vil med stor sannsynlighet forsvinne ut på lån i januar. Det kommer fra Mihajlovic selv, som for øyeblikket ikke har behov for den unge midtbanespilleren.

1 visninger0 kommentarer

Коментарі


bottom of page