top of page

Overgangsrykter uke 50


Det er ikke mer enn halvannen uke igjen til julaften og det virker som mediene har innsett at nissen ikke kommer til Milanello i år. 

Det har nemlig vært lite nye rykter den siste uken, men noen spekulasjoner blir det uansett.

Det nederlandske stortalentet Riechedly Bazoer har vært linket til Milan i hele høst, men nå ser det ut til at han glipper. For mens Milan sliter med å finne midler til å signere spillere melder Telegraaf at 20-åringen allerede er klar for Wolfsburg og vil slutte seg til tyskerne i januar.

En som man dog ikke har gitt opp er Yuri Tielemans. Belgieren, godt kjent for alle som har spilt FM de siste årene, har denne sesongen bidratt med 10 scoringer og 4 målgivende pasninger på 26 kamper for Anderlecht. Så spørs det om Adriano Galliani er i stand til å finne € 25 millioner på nyåret.

Fjorårets toppscorer i Milan Carlos Bacca, blir linket til både øst og vest. Den siste klubben som vurderer colombianeren er Barcelona. Katalanerne er ikke fornøyde med Paco Alcacer sin innsats som backup for Luis Suarez og i følge den spanske avisen Diario Gol vil de bytte ham ut med Bacca. De andre heteste klubbene er PSG, Sevilla og Arsenal, men det er tvilsomt at Milan selger for under € 25 millioner.

Når det i tillegg virker sikkert at Luiz Adriano forlater klubben er det ikke rart at Galliani kikker seg rundt etter en ny angriper, og den heteste kandidaten er for tiden Leonardo Pavoletti. Italieneren scoret 14 ganger på 25 kamper i fjor. Denne sesongen står han med 3 scoringer for Genoa som ligger midt på tabellen i Serie A.

Det som faktisk kan bli en av vinterens viktigste signeringer er Giacomo Bonaventura, som er i ferd med å forlenge sin kontrakt til 2020. Den italienske landslagsspilleren har vært en særdeles viktig del av laget siden han kom fra Atalanta og det er ventet at hans lønn vil øke fra € 1 til € 2.5 millioner per år. Den nåværende kontrakten går ut i 2019. I følge Sky er partene enige og det vil offentliggjøres i løpet av et par uker. Dermed blir det neppe noe av overgangen til Antonio Conte og Chelsea, som i følge Talksport er villige til å legge €23 millioner på bordet for 27-åringens tjenester.

Dermed har Mino Raiola gjort jobben sin både på klubbens og spillerens vegne, men spørsmålet er om det samme vil skje med Gianluigi Donnarumma. Agenten hevder nemlig at vidunderbarnet ikke vil signere en ny kontrakt før oppkjøpsrotet er i orden og hans klient vet hvilken retning klubben går i. Donnarumma har en kontrakt som går ut om halvannet år og er naturlig nok ønsket av samtlige storklubber i hele verden.

Cesc Fabregas var direkte involvert i Chelsea sin seier i går kveld, men høsten sett under hatt har vært skuffende for spanjolen. Både Juventus, Roma og Milan står klare til å redde midtbanespilleren fra en benketilværelse i London.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page