top of page

Overgangsrykter uke 48


November nærmer seg slutten, og det betyr at det kun er en drøy måned igjen til overgangsvinduet åpner igjen. Her får dere de mest omtalte ryktene den siste uken.

Goal.com melder at Jeremy Menez kan være på vei bort fra klubben. Franskmannen, som scoret 16 seriemål i fjor, har så langt ikke vært på banen grunnet skade. Om man ska tro nettstedet vil han heller ikke få sjansen til å ikle seg den rødsorte drakten igjen, og mener at spissens «tunnelsyn» og noe egoistiske spillestil skal gjøre at Mihajlovic vurderer å rydde plass i garderoben.

Miguel Veloso ryktes stadig hyppigere til klubben. Det man skal være mest usikker på er når man skal prøve å knytte portugiseren til klubben. Han vil antagelig komme billig i januar, mens han til sommeren kan forlate Dinamo Kiev vederlagsfritt.

Stephan El Shaarawy forlot Milan i sommer til fordel for franske Monaco, i det som var et lån med opsjon på kjøp. Nå har den lille faraoen spilt det antall kamper som var knyttet til klausulen, og Monaco forplikter seg dermed til å kjøpe angrepsspilleren. Dermed er han med stor sannsynnlighet historie på Milanello. Overgangssummen skal ligge på mellom €15 og €20 millioner.

Santos inviterer til budkrig i vinter. Den 20 år gamle offensive midtbanespilleren Lucas Lima er ønsket av Porto, Napoli, Real Madrid og Milan, for å nevne noen. € 20 millioner skal være utgangspunktet for å få akseptert et bud, men med så mange interessenter er det ventet at den summen kan øke betraktelig.

Arsenal kan stikke kjepper i hjulene for Milan, i hvertfall når det gjelder Diego Perotti. Rapportene sier at London-klubben skal være villig til å legge i underkant av €10 millioner for Genoas driblefant.

Kevin-Prinze Boateng deltok i mini-turneringen for Milan tidligere i uken, og det er ventet at han vil skrive under en kontrakt med Milan ved årsskiftet. Ghaneseren vil komme gratis fra Schalke 04.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page