top of page

Overgangsrykter uke 48


Nå som det drar seg til mot et nytt overgangsvindu dukker det stadig opp nye navn i avisene.

Tuttosport mener å vite hva Milan kommer til å foreta seg i januar, uavhengig om avtalen med kineserne kommer på plass i tide eller ei. Inn skal Mateo Musacchio fra Villareal og Hoffenheims Sebastian Rudy komme for en samlet sum på maks € 30 millioner. For å finansiere dette mener avisen at Keisuke Honda skal selges til Kina mens Jose Sosa er på vei tilbake til Tyrkia. I tillegg planlegger Milan å kvitte seg med en viss angriper.

Ryktene rundt Carlos Bacca vil nemlig ingen ende ta, og erstatteren Lapadula leverte varene i hans skadefravær. I helgen var Bacca i Spania og så kampen mellom Valencia og Sevilla, i tillegg til å  trene med gamleklubben. Om Milan får € 30 millioner er de villige til å selge colombianeren og i sivet lurer PSG anført av hans gamle manager Unai Emery. Mens Sampaoli hevder at spissen er misfornøyd i Milan og at han mest av alt ønsker å hente ham tilbake til Sevilla, sier spillerens agent at Bacca er fornøyd og blir værende i Milano.

Om en angriper forsvinner er sjansen stor for at en ny dukker opp og en mistilpasset Manolo Gabbiadini kan i følge Tuttosport være mannen Milan ønsker. 25-åringen har slitt med å tilpasse seg spissrollen i Sarri sitt 4-3-3, og det er vanskelig å si hvorfor han skulle lykkes bedre i Milan. På 10 kamper har italieneren kun scoret et fattig mål, men det ser ikke ut til å skremme Everton og West Ham som i såfall må ut med rundt € 15 millioner.

En som burde passe bedre er Serie A-toppscorer Edin Dzeko, som nylig ble sett i Milano sammen med sine venner. Calciomercato skriver at han er Milans førstevalg om Bacca forsvinner, men det er avhengig av at oppkjøpet av klubben går i orden.

Om man ikke får Musacchio kan en billigere løsning være Mamadou Sakho. Franskmannen er frøset ut av Jurgen Klopp og kan være tilgjengelig på lån i januar. Spilleren har ikke vært på banen denne sesongen og må ta til takke med å trene sammen med reservene i Merseyside-klubben.

En annen midtstopper som vurderes er Gonzalo Rodriguez. i følge calciomercato.com sliter 32-åringen med å bli enig med Fiorentina om en ny kontrakt og kan komme gratis til sommeren. Montella kjenner argentineren godt fra deres tid sammen på Artemio Franchi.

President Silvio Berlusconi fortalte Mediaset Premium at han har avslått bud på både Alessio Romagnoli, Mattia De Sciglio og Gianluigi Donnarumma fordi laget skal bygges rundt disse unge italienerne.

I følge Calciomercato.com kan Roberto Gagliardini være på vei fra Atalanta til Milan i januar. Den 22 år gamle midtbanespilleren har hatt en fin høst for overraskelseslaget og klubbene har tidligere gjort forretninger som har tilfredsstilt begge parter. Det er dog tvilsomt at de vil slippe U21-landslagsspilleren midt i sesongen når de ligger bedre an enn på lenge.

Når man først er i forhandlinger med en klubb, hvorfor ikke forsøke å skaffe seg en pakkepris? Milan vil nemlig også forsøke seg på Mattia Caldara. 22-åringen har fått sitt gjennombrudd denne sesongen og har i tillegg scoret tre mål fra sin posisjon som midtstopper i Atalantas bakre treer. Også serieleder Juventus skal være interessert.

Hvis du er en ung italiensk spiller som leverer varene havner fort i Milans søkelys, og det gjelder også Daniele Baselli som har imponert under Mihajlovic´ ledelse. Milan vil i følge calciomercato by Torino € 18 millioner for å hente 24-åringen i januar.

Portugisiske A Bola skriver at Milan har budt € 20 millioner for svenske Victor Lindelof, men Benfica skal ha avslått budet. 22-åringen, som kan spille både høyreback og midtstopper, har fått sitt gjennombrudd denne høsten og er ønsket av både Milan, Inter, Roma og Juventus. Den portugisiske klubben ønsker på sin side å forlenge kontrakten med den svenske landslagsspilleren.

I følge Pagine Romanista har Milan Badelj allerede lovet Milan at han vil slutte seg til dem hvis han bestemmer seg for å forlate Fiorentina i januar.

To spillere som nesten helt sikkert er ferdige i Milan er Rodrigo Ely og Luiz Adriano. Ely kom til Milan i 2012 og etter flere utlån fikk han sjansen i sesongstarten i fjor. Brassen gjorde seg fullstendig bort og siden har det ikke blitt flere sjanser. Nå vil Cagliari børste støv av midtstopperen og vil tilby 23-åringen et halvt års lån. For Adriano sin del ser det ikke så mye lysere ut. Milan ble hyllet for hvordan de klarte å hente spissen så billig for halvannet år siden, og det startet også lovende. Det siste året har det dog stort sett blitt korte innhopp for 29-åringen og Mila håper på et nytt bud fra Kina i januar.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page