top of page

Overgangsrykter uke 47


Nok en uke nærmer seg slutten, og vi gir deg de heteste overgangsryktene som har versert i media de siste dagene. Noen vil garantert gi flere Milanistas vann i munnen! 

Vi starter med Alejandro «Papu» Gomez. Den argentiske vingen har vært ryktet til klubben siden oppgjøret mot Atalanta tidligere i høst, men nå skal klubben ha tilbudt 27-åringen en ny kontrakt med bedre lønnsbetingelser for å hindre en overgang til Milan i januar.

Flere italienske medier melder at Franco Vazquez er enig med Milan om de personlige betingelsene, men at klubbene står langt fra hverandre. Palermo ønsker € 30 millioner mens Milan syns en sum på rundt € 18 millioner står mer til stil til spillerens kvaliteter. Genoas Diego Perotti kan være et alternativ om man ikke kommer til enighet med Palermo.

Milans «prosjekt Italia» trenger flere spillere med riktig profil. En av de man ønsker på Milanello er Cesena´s 20-åring Stefano Sensi. Midtbanespilleren blir sammenlignet med landslagsprofil Marco Verratti, og både Inter og Milan skal være svært interessert i ungguttens tjenester. Cesena på sin side ønsker ikke å slippe spilleren før til sommeren.

Diego Lopez har det ikke lett for tiden. Først mistet han plassen til en 16 år gammel guttunge, så ble det klart at han måtte holde seg borte fra fotballbanen på ubestemt tid grunnet kneproblemer. Agenten bedyrer at spilleren vil kjempe om plassen så fort han er skadefri, men det spekuleres i at han kan være på vei til Premier League i januar.

Med Diego Lopez skadet og muligens på vei bort, trenger Milan en ny keeper som kan utfordre stjerneskuddet Donnarumma. Øynene er rettet mot Paris og den italienske landslagskeeperen Salvatore Sirigu. 28-åringen mistet plassen på laget da Kevin Trapp ankom PSG i sommer, og trenger antageligvis mer spilletid til våren for å være med i Antonio Conte sin tropp til EM i Frankrike.

Keisuke Honda er ute i kulden på Milanello, men spilleren selv har ingen planer om å forlate klubben på eget initiativ. Før noen sier at han må dra blir japaneren værende i Milan. Så spørs det om klubben godkjenner et bud i vinter. West Ham skal være blant interessentene.

«Halve Europa» ønsket Lucas Biglia i sommer, og det er ikke utenkelig at vi får et lignende scenario i 2016. Flere klubber, deriblant Liverpool, Real Madrid og Milan, har fortsatt Lazios midtbanespiller på blokka. Klubben har satt en pris på € 30 millioner for 29-åringen.

Zlatan Ibrahimovic er en helt for mange Milanistas. Han ønsket ikke å forlate PSG i sommer, men i januar står svensken fritt til å snakke med klubber da kontrakten hans går ut i 2016. Det er naturlig at Milan er blant klubbene som nevnes når spissens fremtid er oppe til spekulasjon. Spilleren selv, som nylig sendte Sverige til EM, har uttalt at han er for gammel for Premier League. Spørsmålet er om han også er for gammel for sin gamle klubb Milan, som i følge Zlatan selv er en av de klubbene han kunne tenkt seg å returnere til. En overgang til USA kan også være et alternativ.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page