top of page

Overgangsrykter uke 47


Selv om Black Friday feires med elleville tilbud over hele landet er det en drøy måned til klubbene kan starte sin vinterhandel, men rykteflommen stoppes ikke av den grunn.

Carlos Bacca ser ut til å gå glipp av sin første Serie A-kamp i morgen når Milan gjester Empoli. Selv om colombianeren har vært på banen i samtlige 51 kamper siden overgangen i fjor sommer har han ikke vært en ubetinget suksess, og i bakgrunnen lurer PSG og hans gamle manager fra Sevilla, Unai Emery. Selv om spissen sier han trives i Milan er klubben villige til å slippa han for rundt € 30 millioner i januar. Også spanske Valencia har Bacca på blokka.

I følge Tuttosport vil West Ham kjøpe Simone Zaza for € 20 millioner, som forhåndsavtalen med Juventus gir dem rett til. Dermed blir det neppe en overgang til Milan i denne omgang. En som heller ikke er på flyttefot er Alessio Romagnoli. Chelsea la en hau med russiske rubler på bordet i sommer, men Milan takket høflig nei. Det samme svaret kan Antonio Conte forvente seg om han prøver seg på nytt i januar.

Santi Cazorla er på sitt beste en fantastisk fotballspiller, men en kronisk skade gjør at spanjolen automatisk går glipp av halvparten av kampene hver eneste sesong. Til sommeren går hans kontrakt med Arsenal ut og engelskmennene kan se sitt snitt til å tjene noen kroner på å selge 31-åringen i januar. Både Juventus og Milan nevnes som interessenter for playmakeren som neppe blir en dyr mann.

En annen 31-åring som sliter er Jose Sosa. Milan betalte € 8 millioner for argentineren i sommer, men mulighetene har blitt få for den tidligere Besiktas-profilen. Galatasaray er interesserte i å redde Sosa fra benktilværelse i Milan. Midtbanespilleren har kun fått 234 minutter med Serie A-fotball denne høsten. Wesley Sneijder uttalte nylig at han drømte om å spille for Milan, men agenten slår fast at nederlenderen ikke forlater Tyrkia i januar. Dermed blir det ingen byttehandel med Galatasaray.

Med Mino Raiola som agent vil det alltid være spekulasjoner, men at Gianluigi Donnarumma forsvinner til Juventus er det bare i glemme. I hvertfall om hans bror Antonio kjenner Gigi. I følge storebroren, som for øvrig også er keeper, vil ikke Gigi forlate Milan for noen annen klubb fordi hans kjærlighet til laget er så sterk.

Den katalanske giganten Barcelona er ute etter å forsterke sin høyreside og vurderer både Ignazio Abate og Mattia De Sciglio etter at Hector Bellerin signerte en ny langtidskontrakt med Arsenal. De Sciglio skal være mest interessant og kan bli en relativt rimelig mann om han ikke blir enig med Milan om å forlenge kontrakten som går ut i 2018.

Jack Wilshere overrasket mange da han gikk på lån til Bournemouth i sommer, til tross for interesse fra blant andre Milan. Neste sommer har engelskmannen kun et år igjen av sin kontrakt og i følge the Independent holder Milan fortsatt et øye med midtbanespillerens situasjon.

Milan vil i følge Tuttosport gjøre et forsøk på å bli kvitt Luiz Adriano i januar, men de kan glemme å få igjen € 8 millionene de betalte for brassen i 2015. Nå ryktes det at ledelsen vil være fornøyde om noen betaler € 3 millioner for 29-åringen. Angriperen har kun vært på banen i 85 minutter denne sesongen.

Tidligere i høst virket det nesten sikkert at Milan Badelj skulle signere for Milan i januar, og flere medier skrev også at kroaten var villig til å betale av egen lomme for å forlate Fiorentina. At han forlater Firenze-klubben kan fortsatt tenkes, men både Juventus, Atletico og Chelsea har kastet seg inn i kampen sammen med Milan. Dermed blir det neppe en rimelig forsterkning for noen av klubbene.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page