top of page

Overgangsrykter uke 46


Hvem skal ut og hvem skal inn? Januarvinduet nærmer seg med stormskritt, og flere spillere er linket både ut og inn av portene på Milanello. Her finner du et knippe av den siste tidens spekulasjoner. 

Palermos playmaker Franco Vazquez er nok en gang en omtalt mann, og stadig flere medier melder at han vil flytte på seg i den nærmeste fremtiden. Milan og Juventus seiler frem som de største favorittene, men Palermos president Maurizio Zamparini bedyrer nok en gang at spilleren ikke vil forlate klubben før tidligst sommeren 2016. Det spekuleres i en pris på over € 30 millioner.

Papu Gomez har imponert Silvio Berlusconi. Tydeligvis så mye at klubben skal være interessert i å legge € 10 millioner på bordet for kantspilleren. Gomez har scoret tre ganger på tolv opptredener for Atalanta så langt denne sesongen, og kan bekle en kantrolle i 4-4-2 og 4-3-3.

Om du har kjennskap til Football Manager 2009 vet du hvem Miguel Veloso er. Han kunne styre en hvilken som helst midtbane med sine tekniske og taktiske kvaliteter. Nå tjener portugiseren til livets opphold i Ukraina, men han skal være interessert i en overgang tilbake til Italia. Han er nemlig gift med datteren til presidenten i sin tidligere klubb Genoa. Midtbanespillerens kontrakt går ut til sommeren, og Milan vil antagelig ikke betale allverdens for å få den portugisiske landslagsspilleren inn portene på Milanello.

Apropos Football Manager. PSV sin midtbanespiller Adam Maher kan være et mål for Milan. Men den 22 år gamle nederlenderen vil ikke komme billig. PSV vil kreve en overgangssum på over € 15 millioner. Så spørs det om de høye herrer er villig til å imøtekomme de kravene. Axel Witsel og Roberto Soriano skal være andre alternativer til å styrke den sentrale midtbanen.

Karol Linetty er nok for mange et relativt ukjent navn, men hans agent har nylig sagt til en nasjonal radiokanal at både Milan, Fiorentina og Manchester City er interessert i 20-åringens tjenester. Linetty har rukket å notere seg for 7 landskamper for Polen, og han blir beskrevet som en intelligent, aggressiv og hurtig spiller som trives best i en offensiv rolle sentralt i banen.

Salvatore Sirigu har mistet plassen mellom stengene i franske PSG, og Milan ryktes å være langt fremme i køen om å sikre seg den italienske landslagsmålvakten.

Om det skulle bli en realitet, kan det tyde på at Diego Lopez ikke lenger har noen fremtid i klubben. Spanjolen har, i tillegg til å være ute med skade på ubestemt tid, mistet plassen på laget til 16 år gamle Donnarumma. Om han skulle falle enda lengre bak i køen vil han se seg om etter andre alternativer.

Nigel De Jong har stort sett vært å finne på benken denne sesongen. Det har Werder Bremen fått med seg, og de skal være interessert i å sikre seg fjorårets kanskje beste utespiller for Milan. Dette kan du lese om i egen sak.

Milan har gått ut og avkreftet at Keisuke Honda kan forlate klubben i januar. Dette skal ikke ha skremt bort West Ham, og det er ventet at engelskmennene uansett vil komme med en forespørsel rettet mot japaneren på nyåret.

Giacomo Bonaventura har vært en av Milans beste spillere så langt denne sesongen, og i følge ledelsen skal ikke hans betingelser lenger stå i stil med prestasjonene. Han vil antagelig få tilbud om en forbedret kontrakt i nærmeste fremtid.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page