top of page

Overgangsrykter uke 46


Den nasjonale langrennsåpningen på Beitostølen er i gang og vi nærmer oss et nytt overgangsvindu. 

Datoen for overtakelsen av klubben er bekreftet og hele fotballverdenen forventer at Milan kommer til å gjøre store endringer i januar, og det bærer ryktene preg om. Vi har forsøkt å luke ut de mest sannsynlige spekulasjonene for hvem som kan gå inn og ut av Milanello i januar.

På søndag møtes Milan og Inter til Derby della Madonnina, men allerede i januar kan klubbene komme til å krige på nytt. I følge tyske Bild er de begge interesserte i Besiktas sin midtbanespiller Tolgay Arslan. Denne sesongen står 26-åringen, som har U21-kamper både for Tyskland og Tyrkia, med to målgivende pasninger på ni kamper.

Det har ikke blitt mye spilletid på Gianluca Lapadula denne høsten, men spissen fikk en etterlengtet opptur og ble matchvinner mot Palermo sist. Det førte 26-åringen inn i landslagsvarmen, noe Cesare Prandelli og Valencia har fått med seg. Til tross for at den italienske manageren ser til hjemlandet for forsterkninger har spillerens agent slått fast at Lapadula blir i Milan for å kjempe om plassen.

Luiz Adriano er bak Lapadula i angrepskøen og får neppe særlig med spilletid utover våren. Genoa er i følge Il Secolo XIX villige til å redde brassen fra en benketilværelse, men kun om deres førstevalg Pavoletti forsvinner. Milan og Genoa har handlet mye med hverandre de siste årene og klubben fra Genova håper å utnytte dette til å få spilleren på lån ut sesongen.

Keisuke Honda er enda lengre borte fra startoppstillingen, men i følge agenten kan japaneren tenke seg å forlenge kontrakten med klubben som i utgangspunktet går ut til sommeren. Spørsmålet er om Milan er interessert i å tilby spilleren en ny avtale.

I følge Sky har Manchester City allerede spurt Milan om tilgjengeligheten til Gianluigi Donnarumma. Også Juventus ønsker seg en ny Gigi nå som Buffon nærmer seg pensjonistalder, men spilleren selv vil helst forlenge kontrakten med Milan. Klubben er uvillige til å selge det enorme talentet som i en alder av 17 år er Italia sitt andrevalg, men med Mino Raiola som agent er alt mulig.

20 år gamle Roger Guedes har herjet hjemme i Brasil denne høsten og ligger sammen med sitt Palmeiras på toppen av tabellen. Det har ikke gått ubemerket hen i Europa og kantspilleren er ønsket av både Milan, Inter og Barcelona. Spillerens agent sier til Calciomercato.com at høyrevingen kan forlate klubben i januar om det kommer et bud på € 15 millioner.

Carlos Bacca har ikke fått det helt til i det siste, men er fortsatt attraktiv blant andre lag. I følge Il Mattino har Milan tilbudt colombianeren til Napoli, men lønnskravet på € 4.5 millioner ble for mye for napolitanerne. Sevilla kan godt tenke seg å få midtspissen tilbake til Spania, men kun på lån ut sesongen.

Leonel Vangioni har mildt sagt ikke vært en suksess i Milan. Argentineren har fortsatt ikke debutert og agenten sier at de ser seg om etter muligheter i Spania. Sevilla er i følge agenten den foretrukne destinasjonen.

En som godt kan tenke seg å forlate Spania er Aleix Vidal, i hvertfall om man skal tro på spillerens agent. 27-åringen har kun fått en seriekamp for Barcelona denne sesongen, og han venter på en telefon fra Italia. Både Napoli og Milan er interessert i spilleren som kan bekle hele høyresiden.

Simone Zaza har blitt linket til Milan i lang tid, men valgte i sommer West Ham og Premier League. Der har angriperen slitt mye, men hans far og agent bedyrer at sønnen kommer til å bli værende i England også etter januar.

Vi holder oss i England hvor Mamadou Sakho sliter med spilletid. Klopp er uinteressert i å bruke spilleren etter hans oppførsel i sommer, og franskmannen blir neppe en dyr mann. Både Inter, Milan og Marseille er i følge Le Parisien interessert i midtstopperen, men Sakho foretrekker Italia fremfor en retur til Frankrike.

For å forsterke midtbanen har Milan sett til Manchester hvor Morgan Schneiderlin sliter med spilletiden. I følge The Mirror krever de røde djevlene € 14 millioner for den franske 27-åringen.

Også på kantene ser Milan behovet for større bredde, og Calciomercato.web skriver at det er interesse for Premier League-mesteren Rryad Mahrez. Vingen, som enda ikke har funnet fjorårsformen,  vil være tilgjengelig for rundt € 30 millioner.

Tilbake til Italia hvor Milan og Inter igjen er involvert. De to byrivalene gjør seg også klar til kamp om Fiorentinas Federico Bernardeschi, men Viola er ikke interessert i å selge landslagsspilleren.

Stevan Jovetic har ikke klart å kapre en fast plass hos Inter og Montella har lyst til å redde sin gamle elev fra benketilværelsen. Kun et lån er i følge La Gazzetta mest aktuelt, men det kan bli vanskelig da Manchester City fortsatt eier spilleren.

En de er mer villige til å kvitte seg med er Milan Badelj, som er sterkt ønsket av Vincenzo Montella. Han må dog vente seg kamp fra både Chelsea, Inter og Atletico Madrid og dette kommer i følge Sky til å presse prisen i taket.

Sebastian Rudy kommer ikke til å bli en like dyr mann, for tyskerens kontrakt med Hoffenheim går ut til sommeren. 26-åringen, med 12 landskamper for Tyskland, har spilt hele sin karriere i hjemlandet. Sky melder at Milan overvar kampen mellom Tyskland og Italia for å kikke på midtbanespilleren som kan tenke seg en overgang bort fra Tyskland.

Massimiliano Mirabelli tar over jobben som sportsdirektør i Milan og ligger ikke på latsiden. TuttoMercatoWeb melder at han har vært i samtaler med Lazio med hensikt å få til en overgang for Balde Keita.

Fabrizo Romano melder på sin side at klubbens to viktigste mål denne vinteren er PSV sin unge midtbanekriger Riechedly Bazoer og venstreback Ricardo Rodriguez fra Wolfsburg. Begge spillerne ryktes å koste over € 20 millioner hver.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page