top of page

Overgangsrykter uke 45


Hva er bedre enn å starte helgen med noen ferske overgangsrykter? Les alt om den siste ukens spekulasjoner her!

Vi starter bakerst, for Lazios målvakt Federico Marchetti er inne i sitt siste kontraktsår, og med Diego Lopez ute med skade på ubestemt tid spekuleres det i om klubben ønsker et bedre alternativ enn en aldrende Abbiati til Donnarumma. Juventus skal også være interessert i den italienske landslagsmålvakten.

Palermos Franco Vazquez har vært ryktet til en rekke klubber den siste tiden, deriblant Milan. Nå har klubbens president gått ut å sagt at spilleren kan flytte på seg i januar, men det vil koste nærmere $ 30 millioner. Så spørs det om Berlusconi synes han er verdt det.

Et annet alternativ skal være Lazios midtbanespiller Danilo Cataldi. Han er en 21 år gammel italiener, og passer i så måte godt inn i klubbens profil.

Keisuke Honda skal ha lagt inn en forespørsel om å få forlate klubben i januar grunnet lite spilletid, men det skal klubben ha avvist. Galliani skal ikke være interessert i å svekke lagets bredde foran en viktig vårsesong. Hondas kontrakt utløper sommeren 2017, og Milan skal være interessert i å la japaneren dra til sommeren. Det vil være Milans siste sjanse til å motta en vesentlig overgangssum for playmakeren.

Stephan El Shaarawy er for tiden på utlån i Monaco, og agenten har nå gått ut og bekreftet at klubben har anledning til å få angriperen på permanent basis for et avtalt beløp om han spiller 20 kamper eller mer. Så langt står «El farao» med 16 kamper og 2 scoringer for den franske klubben.

Atalantas sportsdirektør Giovanni Sartori har avslørt at klubben forsøkte å hente M´baye Niang og Jose Mauri på lån i sommer, men at Milan ikke var interessert i å slippe talentene den gangen. Han sier at de vurderer å gjøre nye fremstøt på spillerne i januar-vinduet.

Noen som husker Riccardo Saponara? Han skulle bli den nye Kaka da Milan hentet han fra Empoli i 2013. Han ble ingen stor suksess på Milanello, og etter diverse utlån og deleierskap ble han solgt tilbake til Empoli i sommer. Han har imponert såpass mye at Juventus skal være interessert i å legge € 20 millioner på bordet for den offensive midtbanespilleren. Milan skal visstnok ha en klausul som sikrer klubben 40 % av en eventuell overgangssum.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page