top of page

Overgangsrykter uke 44


Sommerdekk har blitt til vinterdekk og overgangsvinduet nærmer seg med stormskritt. Vil Milan klare å forsterke laget i januar?

Etter lengre samtaler med Villareal i sommer kom det frem at Adriano Galliani ikke hadde dekning på kredittkortet og en streikende Matteo Musacchio måtte bli værende i Spania. I høst har han vært med på å stenge bakerst hos den gule ubåten, som kun har sluppet inn 7 seriemål på 11 kamper i La Liga. Milan er fortsatt interessert i midtstopperen som har en prislapp på € 20-25 millioner, og vil gjøre et nytt forsøk i januar.

Det har gått litt trått for Carlos Bacca i det siste, og om han ikke får tilbake scoringsraten kan det bli gjort et forsøk på å selge colombianeren så raskt som mulig. Milan ønsker seg fortsatt rundt € 30 millioner. Både Napoli og PSG meldes å være interesserte.

Cesc Fabregas har bortimot null tillit hos Antonio Conte og er linket bort fra Chelsea. Milan har vært nevnt som en passende destinasjon, og det er liten tvil om at Montella trenger en spiller med spanjolens kvaliteter. Det som ikke er like tiltalende er 29-åringens lønning, som kan stoppe et eventuelt utlån.

Da vil Milan Badelj være et bedre alternativ, og Corriere dello Sport mener at det er svært sannsynlig med en overgang i januar. Kroaten er fast på midtbanen til Fiorentina, men har ytret ønske om å prøve seg i en annen klubb og var nær en overgang til Milan i sommer.

Vincenzo Montella skal ha et øye for Leverkusen sin lynving Karim Bellarabi, og påtroppende sportsdirektør Massimo Mirabelli skal visstnok dele managerens begeistring for tyskeren.

Riechedly Bazoer debuterte for Ajax i ung alder og 20-åringen har allerede passert 50 seriekamper for den nederlandske storklubben i tillegg til å være en del av det nederlandske A-landslaget. Spillerens agent hevder at han er i forhandlinger om en overgang verdt € 20 millioner. Bazoer, som trives best i en defensiv midtbanerolle, har blitt sammenlignet med Patrick Vieira.

I Milano er ikke Leonel Vangioni fornøyd med situasjonen sin. Argentineren ankom i sommer, men har fortsatt til gode å debutere på a-laget. Spanske Sevilla har lyst på venstrebacken i januar, men også Torino, Genoa og Palermo er mulige destinasjoner for den tidligere River Plate-spilleren.

I London har Simone Zaza fortsatt ikke vist seg fra sin beste side og om West Ham bestemmer seg for å avbryte avtalen står Milan klare med åpne hender. Spissen er utlånt fra Juventus og har fortsatt ikke scoret i Premier League.

19 år gamle Thiago Maia er et ettertraktet navn etter OL-gullet med Brasil i sommer, og Milan er blant de interesserte klubbene. Men midtbanespilleren ankommer ikke uten kamp fra PSG, Real Madrid og Chelsea.

I Portugal har Gelson Martins imponert stort i høst og vingen har levert 7 assists og 2 scoringer på 14 kamper for Sporting. Portugiseren kan komme til å forlate hjemlandet i januar, men det spekuleres i en overgangssum på € 60 millioner for 21-åringen som har 4.5 år igjen av kontrakten.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page