top of page

Overgangsrykter uke 41


Almanakken sier tirsdag og vi tar et noe forsinket dykk ned i forrige ukes overgangsrykter. 

Antonio Conte og Chelsea banket € 40 millioner på bordet for å hente Michy Batshuayi til London i sommer, men så langt har det vært lenge mellom mulighetene for den belgiske spissen. I følge Mediaset Premium vil Milan redde ham fra en vanskelig situasjon ved å hente 23-åringen på lån i januar.

Det er også rom for en ny midtbanespiller på Milanello da det er uvisst om Riccardo Montolivo i det hele tatt kommer tilbake i løpet av denne sesongen. Milan Badelj fra Fiorentina var en het mann i sommer, og sjansen er stor for at Milan vil gjøre et nytt forsøk i januar. Også Leandro Paredes fra Roma, Cesc Fabregas fra Chelsea og Youri Tielemans fra Anderlecht skal være interessante navn. Sistnevnte er et kjent navn for alle som har vært innom Football Manager de siste sesongene og 19-åringen vil koste Milan rundt € 15 millioner.

Carlos Bacca har fortsatt i samme stil som de foregående sesongene og hamret inn mål på bestilling, selv om helgens skudd mot Chievo ikke blir stående som hans mål. I Paris mangler Emery alternativer til sin frontmann Edinson Cavani, og vurderer et bud på Milans 30 år gamle toppscorer. Spanjolen kjenner Bacca godt fra deres tid sammen i Sevilla.

At Gianluigi Donnarumma, forutsett at han blir værende i klubben, er Milans førstevalg mellom stengene i lang tid er udiskutabelt. Men det er helt klart rom for en hvassere andrekeeper, og Benoit Costil har fremmet sitt kandiatur. Den franske landslagskeeperen er uten kontrakt til sommeren og ønsker ikke å forlenge med Rennes. 29-åringen har nylig uttalt at hans favorittlag er Milan og ser for seg en fremtid i enten Serie A eller La Liga.

I august var Milan på jakt etter midtbanespillere, og brasilianske Lucas Lima var et hett navn. Den gang maktet ikke klubben å hoste opp de nødvendige midlene, men overgangsvinduet i januar ser ut til å gi mer spillerom for Vincenzo Montella & Co. Brassen er verdsatt til € 15 millioner og har i følge agenten et sterkt ønske om å spille Serie A-fotball i nær fremtid. 26-åringen har spilt hele karrieren i Brasil og nærmer seg 100 kamper for Santos. Den offensive midtbanespilleren har også 13 A-landskamper for Brasil.

De som fikk vann i munnen da Isco ble nevnt tidligere i høst må antageligvis finne frem lommetørklet, for hans agent har slått fast at 24-åringen blir i Real Madrid ut sesongen. Om han ikke har klart å spille seg inn på laget innen den tid kan det dog bli aktuelt å flytte på seg.

En annen spiller som har hatt en vanskelig høst er Simone Zaza, men spissen forlater ikke West Ham i vinter. Slaven Bilic ønsker å beholde italieneren ut sesongen før han bestemmer seg for å legge € 20 millioner på bordet eller ikke. 25-åringen har vært på banen i 5 Premier League-kamper for West Ham, men har til gode å score for sin nye klubb.

Jose Mourinho styrer Manchester United med jernhånd og tok i går et sterkt poeng borte mot Liverpool, men Memphis Depay passer dårlig inn i den taktiske planen til portugiseren. En løsning for nederlenderen kan være å flytte til Milano i vinter, og Daily Express mener å vite at Milan mer enn gjerne legger de nødvendige seddelbunkene på bordet for å hente angriperen til Serie A.

Gianluca Lapadula fikk en sjelden sjanse fra start i helgen, men maktet ikke å score. Det bedret neppe italienerens kandidatur som Milans midtspiss at Carlos Bacca kom inn og avgjorde kampen i sluttminuttene. Nå vil Lazio selge Filip Djordjevic og erstatte ham med Milans angriper, men de får kamp om hans signatur. Også gamleklubben Pescara vil hente 26-åringen tilbake om muligheten byr seg.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page