top of page

Overgangsrykter uke 41


Støvet fra sommeren har lagt seg.

Med 83 dager igjen til det nye året er det en stund til klubbene kan signere nye spillere, men det stopper ikke pressen i å spekulere i potensielle overganger.

En av spillerne på blokka til Mirabelli skal være Lucas Lima. 27-åringens kontrakt med Santos går ut 31 desember og den offensive midtbanespilleren kan dermed signeres gratis. I følge den brasilianske avisen UOL Esporte har Milan innledet samtaler med spillerens representanter og ser på muligheten til å forsterke laget uten å bruke store summer. Lima debuterte for Brasil i 2015 og har i skrivende stund 14 landskamper.

I sommer signerte det spanske stortalentet Dani Ceballos for Real Madrid, men enn så lenge har det blitt begrenset med spilletid for 21-åringen. Sport hevder at spanjolen er Milans fremste ønske når de skal finne en ny leder på midtbanen. Ceballos signerte i sommer en 6-årsavtale med Real Madrid, og utkjøpsklausulen er på svimlende € 500 millioner.

Å bruke penger var ikke noe problem for Milan i sommer, men den virkelig store signeringen uteble. Nå hevder The Sun at Sergio Aguero kan være mannen Mirabelli vil sprenge banken for. Argentinerens forhold til Pep Guardiola skal ikke være det beste, og dersom det blir økt konkurranse på Etihad kan det tenkes at spissen ser seg om etter andre jaktmarkeder. Et bud på rundt € 89 millioner skal presenteres for engelskmennene.

Dersom den noe usannsynlige overgangen blir formalisert kan han meget vel bli gjenforent med en gammel kjenning. Bacary Sagna er nemlig på utkikk etter en ny arbeidsgiver etter at kontrakten med Manchester City utløp i sommer, og hans agent har fortalt begge Milano-klubbene at høyrebacken kan tenke seg å avslutte karrieren i Italia.

Returen til Barcelona har så langt ikke vært en dans på roser for Gerard Deulofeu, og en retur til Milan kan bli aktuelt i januar. Katalanerne krever visstnok € 20 millioner for å slippe vingen permanent.

I følge Super Deporte følger Milan nøye med hva som skjer med Rafinha, som holder til i samme klubb. Brassen er skadet frem til desember og et utlån kan bli aktuelt for å komme tilbake i form.

Dersom Milan mislykkes med å kvalifisere seg til Champions League er det ingen som blir overrasket om Gianluigi Donnarumma forsvinner ut portene, men Bayern Munchen kan forsøke å hente keeperen før den tid. Deres sisteskanse Manuel Neuer er skadet, og de siste rapportene tyder på at han ikke er tilbake før i mars. Deres reservekeeper har gjort alt annet enn å imponere og den tyske giganten kan tvinges ut på keeperjakt i vinter. I følge Mundo Deportivo er det Marc-Andre Ter Stegen, Kepa Arrizabalaga og nevnte Donnarumma som vurderes.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page