top of page

Overgangsrykter uke 40


Frosten har begynt å legge seg og det betyr at vi nærmer oss et nytt overgangsvindu. 

Til tross for at det er nesten tre måneder til klubbene igjen kan kjøpe og selge spillere mangler det ikke på spekulasjoner om hvem som bli og hvem som drar, og flere profiler har vært linket til og fra Milan den siste uken.

Gianluca Lapadula banket inn mål på bestilling i Serie B og ble hentet til Milan i sommer for å erstatte Carlos Bacca, men colombianeren ble værende og Lapadula har fått begrensede muligheter i Milan-drakta. Nå står hans tidligere klubb Pescara med åpne armer og ønsker sin toppscorer tilbake i januar.

Martin Caceres ble frigitt fra Juventus i sommer, og landslagsspilleren fra Uruguay har vært linket til både Milan, Inter og Chelsea, men nå ser det ut som engelske West Bromwich har trukket det lengste strået.

En annen midtstopper kan dog bli å se på San Siro neste år, for kineserne med de ambisiøse planene tror ikke hverken Zapata, Gomez eller Paletta er spillere som kan være med å gjenreise Milan. De ønsker i følge Mundo Deportivo å satse på Alessio Romagnoli med Atletico Madrid sin bunnsolide midtstopper Diego Godin ved hans side, og kan være villig til å by € 30 millioner for 29-åringen neste sommer.

En annen interessant mann kan være portugisiske Pepe, som er inne i sitt siste kontraktsår med Real Madrid. Den spanske giganten har foreløpig ikke tilbudt 33-åringen en ny kontrakt, og Milan vurderer å tilby Europamesteren fra 2016 en toårsavtale verdt € 4 millioner per år når overgangsvinduet åpner.

Italieneren Cesare Prandelli tok nylig over et Valencia i krise, og nå ønsker han å hente en gammel kjenning til klubben. Prandelli har hatt Riccardo Montolivo både i Fiorentina og som landslagstrener, og skal være svært interessert i å hente landsmannen til Spania for å styre skuta oppover på tabellen. Gazzamercato.it melder at den spanske giganten kan by rundt € 10 millioner for Milans kaptein.

Aleix Vidal har så langt ikke vært en suksess i Barcelona, noe Milan har fått med seg. Spanjolen har kun spilt to kamper denne sesongen og ønsker seg i følge Sky Sports bort fra katalanerne. Milan har vist interesse for 27-åringen i lengre tid og kan gjøre et fremstøt i januar.

Regjerende Premier League-mester Leicester har ikke åpnet på samme forrykende måte som i fjor, og  Claudio Ranieri har ikke klart å erstatte N´kolo Kante på en fullverdig måte. Nå ønsker italieneren seg Juraj Kucka inn på midtbanen, og i følge Daily Express er han villig til å betale € 10 millioner for slovaken i januar.

Mateo Musacchio var uhyre nære en overgang til Milan i sommer, men avtalen strandet da Galliani ikke hadde dekning på kredittkortet. Med ferske kinesiske midler kan det igjen bli aktuelt å hente argentineren fra Villareal, men denne gangen må Milan vente seg konkurranse fra Antonio Conte og Chelsea. Det er rimelig å anta at den gule ubåten ønsker seg minimum € 25 millioner for midtstopperen.

Memphis Depay ble hentet til Manchester United før fjorårssesongen, men har bare jobbet seg lengre og lengre bort fra startoppstillingen til de røde djevlene. Milan på sin side trenger flere spillere som kan bekle flankene, og følger nøye med situasjonen til den nederlandske landslagsspilleren.

Thiago Silva er en godt likt mann blant mange Milan-fans, og nå kan midtstopperen være på vei tilbake til klubben. Hans kontrakt med PSG går ut til sommeren og agenten sa nylig i et intervju at en retur til Milan ikke var utenkelig at at han elsker klubben han forlot i 2012.

Marko Brozovic er fullstendig ute i kulden hos Inter og «alle» forventer at han forlater klubben i januar, men det er ikke sikkert han trenger å pakke kofferten av den grunn. Milan skal være interesserte i kroaten, men ikke før til sommeren.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yorumlar


bottom of page