top of page

Overgangsrykter uke 39


Milan har fått en brukbar start på sesongen med Vicenzo Montella som ny manager, men med frisk kapital fra Kina er det mange som forventer at store summer vil bli brukt i januar. 

Det er fortsatt tre måneder igjen til overgangsvinduet åpner, og Presidenten i Milan heter fortsatt Silvio Berlusconi. De kommende kinesiske eierne ventes å være på plass i november og flere medier spekulerer i om avtalen vil signeres i forbindelse med Il derby della madonnina mot Inter den 20. november.

Dersom alt går etter planen vil det være rom for flere signeringer for å forsterke et lag som på det tidspunktet forhåpentligvis kjemper om en Champions League-plass, og allerede nå florerer det med spillere som blir linket til Milan.

Sime Vrsaljko forlot Sassuolo til fordel for Atletico Madrid i sommer, men den anvendelige backen har så langt fått få sjanser i Madrid. Om han blir lei av benketilværelsen i Spania kan Milan i følge fichajes.net bruke noen kinesiske yuan på å hente kroaten tilbake til Serie A.

Brassen Rodrigo Caio ble linket til både Napoli og Milan i sommer, men midtstopperen ble værende i Brasil. Nå har 23-åringen i følge Globesporte bestemt seg for å bytte agent, noe som har skutt fart i ryktene om en overgang bort fra hjemlandet.

Franck Kessie har imponert for Atalanta med fire mål og en målgivende pasning i Serie A. 19-åringen er omskolert fra stopper til sentral midtbanespiller og Milan kunne trengt en i midtbaneleddet som også noterer seg for scoringer.

En annen midtbanespiller med øye for mål er Oscar, som spiller for Chelsea under Antonio Conte. Så langt har han startet flesteparten av kampene, men om Conte bytter til favorittsystemet sitt kan brassen bli overflødig på Stamford Bridge. Om så skulle skje kan Milan være villig til å legge € 39 millioner på bordet, men i følge Calciomercatoweb vil det ikke bli aktuelt før til sommeren.

Det kan likevel bli handel med Londonklubben i januar, men da med Cesc Fabregas i hovedrollen. Spanjolen er allerede ute i kulden i Chelsea og har ikke fått mange mulighetene til å vise seg frem. Gazzetta Dello Sport mener å vite at Milan vurderer et bud på playmakeren.

En annen spiller som tjener til livets opphold er italienske Simone Zaza, som dro på lån fra Juventus til London i sommer. Så langt har ikke spissen klart å tilvenne seg Premier League, og det er tvilsomt at West Ham vil la spilleren få så mange kamper som skal til for å utløse kjøpsklausulen på € 23 millioner. Hvis Bilic sender spilleren tilbake til Torino i vinter kan Milan i følge Premium Sport forsøke å overta låneavtalen, for Juventus har neppe behov for Zaza i sitt angrep.

Det kan også tenkes at noen spillere vil forlate klubben, og da er som vanlig Carlos Bacca en attraktiv herremann. Colombianeren har scoret fem mål på seks seriekamper og er klubbens toppscorer så langt. PSG har vist sin interesse tidligere og kan gjøre et fremstøt i januar. Spissen har uttrykt ønske om å spille Champions League i nær fremtid og kan bli fristet til å takke ja til et tilbud fra franskmennene om Milan er for langt unna kvalifisering når vi kommer til januar. The Sun mener at prisen fortsatt vil være rundt € 30 millioner.

Milan Badelj var sterkt ryktet til Milan i sommer, men klubbene kom aldri til enighet og midtbanespilleren ble værende i Fiorentina. Nå kan mannen med det fengende fornavnet være på vei til Tottenham for € 7 millioner. Spillerens kontrakt går ut i 2018 og Sunday People mener å vite at Viola vil tjene mest mulig på et salg, derfor vurderer de det allerede i januar.

Gianluigi Donnarumma signerte i februar en kontrakt ut neste sesong, men når han fyller 18 neste år er det ventet at han vil få en bedre og lengre kontrakt med Milan. Det er noe unggutten i følge Tuttosport også ønsker seg. Så spørs det hvordan forhandlingene med klubben og spillerens agent Mino Raiola utspiller seg.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page