top of page

Overgangsrykter uke 33


Det gjenstår kun en drøy uke av overgangsvinduet og med seriestarten like rundt hjørnet begynner det å haste for Galliani & Co. 

Det kan se ut som Milan og Mr. Galliani brukte de siste tilgjengelige summene på å hente Jose Sosa tidligere i uken. Samtidig har Carlos Bacca uttalt at han blir i klubben og at han gleder seg til å skyte Milan til Europa. Dermed må blant andre West Ham ut på andre jaktmarker mens Galliani må få i stand låneavtaler hvis laget skal forsterkes.

Amadou Diawara kan være mannen Galliani satser alt på, selv om det ikke er allverdens å satse. 19-åringen fra Guinea hadde en flott sesong sentralt på midten for Bologna i fjor og kan være en fremtidig jordfreser for Milan. Problemet er at Galliani kun kan tilby et lån med en fremtidig overgang i potten, mens Roma, Napoli og Juventus har friske euros å betale med.

En annen spiller som kan være interessant er Rodrigo Caio, brasilianeren som i skrivende stund forbereder seg til OL-finale i hjemlandet. 23-åringen kan spille både stopper og i en dyp midtbanerolle, noe som kan løse flere utfordringer for Montella. Milan ønsker å gjøre en avtale med Sao Paolo nå og la spilleren fullføre sesongen i Brasil. I januar vil klubben ha de nødvendige midlene på plass og spilleren vil ha fått sitt EU-pass.

Det er ikke alltid like lett å dra på shopping uten mastercardet, bare spør Galliani. Den avtroppende visepresidenten har nemlig vært i Madrid for å lande en avtale for Mateo Kovacic, men Florentino Perez er uinteressert i å slippe spilleren på lån.

Da kan det være bedre napp i England. Pep Guardiola har funnet ut at Fernando ikke passer inn i hans Tiki-taka-stil, og i Manchester bryr de seg mindre om økonomiske tap. De skal være villig til å låne ut spilleren de betalte € 15 millioner for i 2014.

Selv om ikke det er dekning på kortene har Galliani et annet ess i ermet. Esset er italiensk og går under navnet Mattia De Sciglio, ønsket av blant andre Juventus. Den gamle dame har en uønsket spiss i Simone Zaza som er verdsatt til rundt € 25 millioner, omtrent det samme som Milans landslagsback. I følge Calciomercato.com kan partene innlede forhandlinger i løpet av de kommende dagene.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page