top of page

Overgangsrykter uke 32


Med ferske yuan mellom fingrene florerer spekulasjonene som aldri før. Her er en fersk oppdatering på hva som ryktes til og fra Milan. 

Selv om Silvio Berlusconi selv omtaler salget som «smertefullt» er det ingen tvil om at det også kan føre med seg positive aspekter, som for eksempel på overgangsmarkedet. Det er ikke meislet i stein hvor mye Vincenzo Montella får å rutte med i sommer, men Milan har blitt linket til en rekke spillere etter at avtalen med kineserne ble signert.

Forsvarsrekken er allerede styrket med midtstopperen Gustavo Gomez fra Paraguay, men nå som det fins mer midler tilgjengelig er det ventet at man gjør et nytt fremstøt mot Villareal sin argentiner Mateo Musacchio.

Om Milan får på plass enda en midtstopper er det ventet at Rodrigo Ely og/eller Jherson Vergara vil lånes ut den kommende sesongen for å få verdifull erfaring fra andre klubber, men forhandlinger er per dags dato ikke i gang.

Chelsea kan også forvente seg en fax fra Milano i nær fremtid, og det skal gjelde Juan Cuadrado. Den colombianske vingen er sterkt ønsket av Montella, og et lån med opsjon på kjøp skal være Milans forslag til London-klubben.

Om man først får engelskmennene på godfot melder Calciomercato.it at Milan også vil spørre om en spiss, nærmere bestemt Diego Costa. Spanjolen har blitt linket bort i hele sommer, men det er tvilsomt at Antonio Conte vil slippe klubbens stjerne i sommer.

Det er fortsatt uvisst om Carlos Bacca ønsker å bli værende i Milan, men om han drar er Simone Zaza klubbens førstevalg. Italieneren er alt annet enn det i Juventus og de involverte partene vil være interessert i å få til en avtale. Spissen selv har satt en overgang til tyske Wolfsburg på vent fordi han venter på en telefon fra Milano.

En som nesten helt sikkert forsvinner er Alessandro Matri. Spissen har gjort alt annet enn å imponere i sommer og Milan er villige til å slippe spilleren vederlagsfritt. Flere mindre klubber i Serie A følger med.

Vincenzo Montella har innsett at den sentrale midtbanen ikke holder mål og ønsker å styrke den med Axel Witsel. Zenit-spilleren har ytret ønske om å forlate Russland et år før kontrakten går ut og både Juventus, Roma og Napoli er interesserte.

Om Milan taper den kampen er Leandro Paredes fra Roma et annet alternativ. Klubben fra hovedstaden ønsker andre spillere, og selv om Paredes har imponert i oppkjøringen er de villige til å ofre han. Prisen skal være på rundt € 15 millioner og Juventus har naturlig nok følerne ute.

Milan Badelj er en spiller Montella kjenner godt til fra deres tid sammen i Fiorentina, og han har et navn Milan verdig. Det er ventet at det må legges rundt € 15 millioner på bordet for midtbanespilleren.

I Real Madrid er det ekstremt hard kamp om plassene på midtbanen, noe Isco har fått føle på. 24-åringen har vært en del av de hvite siden 2013, men har til gode å spille seg til en fast plass og nå vurderer de å selge playmakeren. AS nevner ikke noen sum, men det er vel heller tvilsomt at Milan får napp for under € 30 millioner.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page