top of page

Overgangsrykter uke 32


Det er ikke mer enn tre uker igjen av overgangsvinduet og det haster for Vincenzo Montella om han skal få på plass forsterkninger før sesongstart.

Selv om Milan i utgangspunktet ønsker å forsterke laget, finnes det også interesse for spillere i rød-sort. Juventus og Napoli har lenge blitt koblet til Mattia De Sciglio, men sistnevte skal ha fått avslått et bud og Milan vil kun selge om det kommer et «enormt bud».

Heller ikke når det gjelder Carlos Bacca har interesse utviklet seg til en overgang, selv om West Ham skal være svært nære. Colombianeren ønsker seg dog Champions League om han skal forlate Milano, og en overgang verdt € 30 millioner ser ut til å strande om ingen andre kommer på banen. De siste ryktene går på at fjorårets toppscorer blir værende på Milanello.

En som mange gjerne ser forsvinne fra Milan er Alessandro Matri. Den italienske spissen har aldri overbevist de gangene han har fått sjansen opp gjennom årene, og en overgang til Sassuolo er på trappene. Det vil ikke være involvert noen overgangssum da Milan skal være fornøyde med å fjerne den vandrende måltørken fra lønningslisten.

Axel Witsel har blitt linket til de fleste storklubbene i Serie A, men belgieren har nå annonsert at han blir værende i Russland frem til kontrakten med Zenit St. Petersburg går ut neste sommer.

En som dog er nære en overgang til Milan er Rodrigo Bentancur. Den sentrale midtbanespilleren fra Boca vil koste Milan over € 10 millioner og kan passe inn i rollen som mezz´alla (boks til boks) hos Milan. Juventus har dog førsterett på spilleren som en del av overgangen til Carlos Tevez, og få ville blitt overrasket om den gamle dame kuppet det uruguyanske talentet foran nesen på Galliani & Co. Spilleren selv skal være enig med Milan om en 5-årsavtale verdt € 1.5 millioner per år.

Milan Badelj vil til Milan, og Milan ønsker Milan Badelj. I utgangspunktet er saken biff, men Fiorentina er uinteressert i å styrke en av sine rivaler og dermed ser overgangen ut til å gå i vasken.

Isco har slitt med å tilrive seg en fast plass hos Real Madrid, men spillerens agent avviser at eleganten er på vei til Milan eller noen andre klubber.

Juventus har avslått et lånetilbud fra Milan på Simone Zaza, da de kun er interessert i å selge spilleren.

Pep Guardiola har hentet inn en bråte med spillere til Manchester City, og dermed må noen også forlate klubben. Eliaquim Mangala skal være en av de Pep ikke har særlig tro på, og både Milan og Valencia er interessert i midtstopperen. 25-åringen kostet i sin tid € 42 millioner, men de lyseblå skal være fornøyde om de får igjen rundt halvparten.

Diego Lopez er på vei hjem til Spania og Diego Alves fra Valencia kan bli hentet inn som erstatter.

Mer fra Spania. La Repubblica melder at Mateo Kovacic fortsatt er et alternativ for Milan. Real Madrid-spilleren vil eventuelt komme på lån med opsjon på kjøp.

Adriano Galliani skal ha sendt en forespørsel til Dinamo Zagreb på den unge midtbanespilleren Marko Rog, men det er uvisst om han er tilgjengelig.

Eduardo Salvo har vært en stor suksess i Benfica etter overgangen fra Atletico Madrid, og Milan har kommet med et bud på € 25 millioner. Problemet er at det ikke finnes penger til å betale 26-åringen før i januar, og det er portugiserne skeptiske til.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page