top of page

Overgangsrykter uke 29


Første søndag i advent anno 2015 er et avsluttet kapittel, og jo nærmere vi kommer jul, desto kortere tid er det til overgangsvinduet åpner. Vi gir dere de siste ryktene rundt Milan her!

Suso fikk en etterlengtet kamp fra start i går, uten å imponere nevneverdig. Nå sier hans agent Jaime Serra at de vil evaluere situasjonen i slutten av måneden. Uten en betydelig økning i antall minutter kan det bety slutten på Suso´s tid på Milanello.

En annen midtbanespiller som har lite tillit om dagen er Jose Mauri. En låne-avtale med Atalanta virker å være et sannsynlig utfall i januar.

Jurgen Klopp skal være interessert i å øke konkurransen til Mignolet på Anfield. Diego Lopez skal være et alternativ, og det spekuleres i om Liverpool vil komme med et pakke-tilbud som inkluderer en permanent overgang for Mario Balotelli.

For de av oss som følger med på Premier League har fått med seg at Leicester har imponert stort. En som ikke har fått mange sjansene er spissen Andrej Kramaric. 24-åringen kom til klubben med brask og bram i fjor, men har vært i skyggen av Jamie Vardy. Nå kan Milan være en av flere aktuelle klubber for kroaten.

Stefano Sensi har vært en omtalt mann i høst. Nå skal Milan ha funnet den beste planen for unggutten om de får napp hos Cesena. De vil kjøpe han i januar for € 10 millioner, men la han spille for Serie B-klubben ut sesongen. Til sommeren skal han slutte seg til Genoa og være der i 16/17-sesongen for å få verdifull erfaring på øverste nivå.

En avtale med Franco Vazquez har vært et tema lenge. Enkelte medier gikk så langt som å si at Milan var enige med spilleren og hans agent, og det eneste som gjenstod var å forhandle en sum med Palermo. Nå har derimot klubben president uttalt at spilleren ikke får forlate skuta i januar.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page