top of page

Overgangsrykter uke 28


Enda en uke er snart lagt bak oss og nye spillere blir linket til og fra klubben med jevne mellomrom. 

Oppkjøpet av Milan fungerer nok som en liten brems på overgangsfronten for øyeblikket, men ting nærmer seg og det er nok bare et tidsspørsmål før en ny spiller blir presentert.

Alvaro Arbeloa kan bli Milan-spiller i løpet av kort tid. Kontrakten med Real Madrid gikk ut i sommer og den spanske 33-åringen har i følge Mediaset kommet til enighet med Milan om en ettårskontrakt med opsjon på en sesong til. Arbeloa kan bekle begge sidebackene og har holdt et høyt internasjonalt nivå i et tiår, så vil tiden vise om han har et par sesonger igjen i den aldrende kroppen.

Mange håper at den neste skal være Mateo Musacchio. En avtale på rundt € 20 millioner skal være akseptert av Villareal, men Milan har fortsatt ikke fått finansene i orden.

Om det skulle gå i vasken er et annet alternativ Tysklands EM-spiller Shkodran Mustafi. Valencia-stopperen ryktes å være noe rimeligere enn argentineren.

En tredje løsning ble nylig lansert av sportitalia, som hevder at Daniele Rugani kan være mannen for Milan. Den lovende Juventus-stopperen fikk nesten ikke spilletid i fjor, og med Medhia Benatia på plass i Torino ser det ikke lyst ut foran den kommende sesongen heller. Milan skal i så fall ønske å låne spilleren i et år før de legger € 30 millioner på bordet for 21-åringen. Daniele Rugani har spilt flere kamper sammen med Alessio Romagnoli for Italia U21.

Carlos Bacca har ikke takket ja til West Ham, og flere aviser skriver at colombianeren ønsker å dra tilbake til Spania for å spille Champions League. Både Atletico Madrid og gamleklubben Sevilla skal være interessert, men det er heller tvilsomt om noen av de spanske gigantene er villige til å legge € 30 millioner på bordet slik London-klubben har gjort.

Et lag som derimot kan være villige til å legge store penger på bordet for Milans toppscorer er Napoli, men kun dersom Gonzalo Higuain forsvinner. Argentineren er sterkt linket til Juventus.

Franco Vazquez har vært ryktet til Milan i over to år, men det blir neppe kjørt flyttelass fra Sicilia til Milano i denne omgangen. Den argentiskfødte italieneren er nemlig i Sevilla for å sluttføre avtalen med årets Europa League-vinnere.

Adriano Galliani skal ha møtt ledelsen i Barcelona for å diskutere flere potensielle spillere. Den mest attraktive må sies å være Arda Turan, men også Thomas Vermaelen, Cristian Tello og Adriano skal ha vært på tapetet.

Mauro Tassotti og Andrea Maldera ble begge enige om å avslutte arbeidsforholdet med Milan, men de gikk ikke mange dagene uten jobb. De er nemlig begge ansatt av den tidligere Milan-toppscoreren Andrey Shevchenko, nå landslagssjef for hjemlandet Ukraina.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page